W&S

RECRUITMENT

DE JUISTE PROFESSIONAL OP DE JUISTE PLEK

Het vinden van de juiste professional voor jouw organisatie kan lastig en tijdrovend zijn. IV experts kan helpen met zoeken, screenen en selecteren van de beste professionals voor jouw team. 

De afgelopen tien jaar hebben wij een breed netwerk opgebouwd in het vakgebied. Ons kandidatenbestand bestaat uit zo’n 500 kandidaten die wij persoonlijk spreken en kennen. Samen met jou vinden we de juiste match voor jouw team. Door snel te schakelen verzorgen wij alle recruitment aspecten voor jouw aanvraag. Onze recruiters kennen de markt, het vakgebied en de beschikbare kandidaten. 

Wij werken met drie verschillende contractvormen: Detachering, Detavast en Werving & Selectie. Zo kun je de afspraken maken die het beste bij jouw organisatie passen.

Heb je wel eens nagedacht over een traineeship? Lees hier de voordelen van de frisse blik van een trainee in jouw team.

DETACHERING & INTERIM

Wij vinden en matchen de juiste professional voor tijdelijke ondersteuning in jouw organisatie. Zo kun jij zorgeloos bouwen aan de informatievoorziening.

DETAVAST

De detavast constructie biedt de mogelijkheid om een wat langere periode af te tasten of een professional de juiste match is in jouw team.

WERVING & SELECTIE

Wij vinden de beste match voor jouw team! Zo heb je direct de juiste professional in huis die perfect aansluit bij de ambitie van jouw organisatie.

TRAINEESHIPS

Omdat een trainee nieuw is in het vak kan hij of zij vraagstukken bekijken vanuit nieuwe invalshoeken. Een trainee kan precies zijn wat je nodig hebt om jouw team compleet te maken.

VACATURE INSTUREN

Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een informatieprofessional? Daag ons uit om binnen twee dagen de ideale kandidaat voor te stellen op basis van no cure no pay!

MEER WETEN OVER ONZE PROFESSIONALS?

Download dan onze Professionals brochure via onderstaande button. Je ontvangt deze dan direct in jouw mailbox!

Download DE BROCHURE

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je benieuwd wat IV experts met betrekking tot recruitment voor jouw organisatie kan betekenen? Stel je vragen aan Chris! 

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.