Het juiste platform voor jouw zoektocht naar de perfecte professional

Wij helpen jou met het delen van jouw vacature. Een goede vacature is de eerste stap richting een professional die past bij jouw organisatie en de rol die ingevuld moet worden. Naast actief zoeken naar de beste professional kun je ook gebruik maken van het juiste platform om jouw toekomstige werknemers te trekken.

IV experts bestaat sinds 2010. In al die jaren hebben we veel professionals en organisaties leren kennen. Veel van die organisaties hebben we geholpen met het vinden van de juiste professional. En veel professionals hebben we geholpen aan een nieuwe baan. Ons netwerk is dan ook ontzettend groot en mensen weten ons te vinden. 

Onze website trekt dagelijks honderden bezoekers. Van IV-professionals die op zoek zijn naar informatie en tools, tot mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarmee is onze website een perfect platform om jouw IV-gerelateerde vacature op te plaatsen. Heb je toch iets meer ondersteuning nodig bij jouw zoektocht? In overleg kunnen wij altijd onze recruiters inzetten om dieper in het netwerk (en daarbuiten) te zoeken.

Hoe werkt het?

Stuur jouw vacature in via onderstaand formulier. Geef in het formulier aan of je de vacature enkel op onze website wil plaatsen of dat je ook hulp bij het zoeken wil. Wanneer je hulp van onze recruiters wil bij jouw zoektocht neemt een van hen contact met je op. Zij bespreken dan echt even de juiste speerpunten uit de vacature. We werken hierbij altijd op basis van 'no cure, no pay'.

 

Voor het plaatsen van jouw vacature op de website ontvang je van ons een offerte voor een periode van vier weken. Wanneer jij akkoord bent plaatsen we de vacature op onze vacaturepagina. We delen hem ook via onze social media kanalen. Sollicitanten komen direct bij jouw organisatie terecht en je kunt zelf het selectieproces in gang zetten. 

Rosanne vacature laptop

Wij denken graag met je mee!

We kijken graag samen naar de uitdagingen in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt of wat jouw organisatie nodig heeft. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak