Ervaren sprekers met een verhaal

Er staan 3 interessante keynotes op de planning voor de Pizzasessie XL van 2023. Alle 3 ervaren sprekers met ieder hun eigen expertise waarover ze jou meer gaan vertellen. Met hun verhaal gericht op de toekomst, communicatie en op profilering word je geïnspireerd om er zelf mee aan de slag te gaan! Lees hier meer over de keynote sprekers of bestel direct jouw tickets. 

 

Tickets bestellen

Lars Duursma

Lars is een internationale topspreker. Hij is een communicatie-expert en specialist op het gebied van framing en overtuigingskracht. Als voormalig wereldkampioen debatteren weet hij als geen ander hoe je een publiek boeit en in beweging krijgt. Lars is columnist, gastdocent aan de Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden en bekend van zijn analyses voor o.a. NOS, RTL Nieuws, Editie NL, NRC Handelsblad, de Volkskrant en Jinek. 

 

Hoe krijg je mensen mee? Hoe inspireer je ze met een pakkende boodschap? Dat is een belangrijke uitdaging voor veel organisaties. Als IV-professionals hebben we er natuurlijk ook dagelijks mee te maken. Hoe profileren we onszelf en hoe overtuigen we de rest van de organisatie van het belang van een goed IV-beleid en een goed ingerichte IV? Hoe zorg je ervoor dat men jou weet te vinden en dat je als IV-adviseur op het juiste moment aangehaakt wordt? 

 

Als communicatie-expert en specialist op het gebied van overtuigingskracht gaat Lars je helpen om jezelf te laten zien als IV-professional. Je gaat leren om jouw organisatie ervan te blijven overtuigen van het belang van de IV en het feit dat jíj́ degene bent die daar alles van weet!

Lars Duursma

Peter Ros

Peter is ondernemer, toekomststrateeg en een veelgevraagde spreker. Hij weet ontzettend veel over de impact van digitalisering en technologische ontwikkelingen in de overheid, gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. 

 

Het snijvlak van technologie, menselijk gedrag en organisatieontwikkeling is iets waar we in ons vak dagelijks mee te maken hebben. Peter biedt inzicht in technologische ontwikkelingen en de impact die deze ontwikkelingen kunnen hebben op organisaties. Hij geeft nieuwe perspectieven op de toekomst met betrekking tot werken, organiseren en ontwikkelen. Hij helpt je om jouw persoonlijk leiderschap en positie in jouw organisatie te versterken.

Met humor en aansprekende voorbeelden houdt Peter ons een spiegel voor. We gaan zaken eens vanuit nieuwe perspectieven bekijken en je krijgt eenvoudige tips die direct toepasbaar zijn!

PeterRos

Kim Spinder

Kim Spinder is naast ondernemer een veelgevraagde spreker in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Ze is een innovator die organisaties in beweging weet te krijgen.

 

Kim helpt dagelijks organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen. Door te proberen wat werkt en te kijken naar wat past bij de organisatie ontdek je een nieuwe manier van (samen)werken. Kim gaat je vertellen hoe je echt de regie (terug) pakt op je werk. Daardoor ontstaat er pas echt ruimte om te innoveren. Je wordt geïnspireerd om nú alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen. Zo kun je meer waarde toevoegen aan jouw werk waardoor het efficiënter en effectief gaat maar ook vooral veel leuker wordt! 

Kim Spinder_kleur

Tijdens de Pizzasessie XL volg je ook 3 break-out rondes. Je kan kiezen uit 10 break-out sessies.
Zo kun je jouw eigen dagprogramma samenstellen. Bekijk direct uit welke break-outs jij kan kiezen.   

 

Naar de break-outs