Ervaren sprekers met een verhaal

Er staan 3 interessante keynotes op de planning voor de Pizzasessie XL van 2024. Alle 3 ervaren sprekers met ieder hun eigen expertise waarover ze jou meer gaan vertellen. Met hun verhaal gericht op de toekomst, verandering en op de ontwikkelingen van nu word je geïnspireerd om er zelf mee aan de slag te gaan! Lees hier meer over de keynote sprekers of bestel direct jouw tickets. 

 

Tickets bestellen

9:30 uur: Ewout Karel

Ontdek de krachten van verandering. In de mix van de ecologie, ambacht en technologie ontstaan mooie lessen voor een gezonde houding tegenover verandering en transformatie.

 

Ewout is een enthousiaste en creatieve innovator met een neusje voor technologie en business. In zijn verhaal neemt Ewout je mee in hoe de natuur zich voorbereid op veranderende omstandigheden. Hij laat ons zien welke paralellen er zijn tussen ecologie en de veranderende wereld in organisaties. 

 

De natuurlijke balans tussen verschillende factoren leert ons waardevolle lessen over een optimale balans tussen continuïteit en innovatieve dienstverlening.

 

Ewout gaat je ook laten zien hoe (IT-)technologie een volledig ecosysteem van mogelijkheden creëert. En hoe technologie schreeuwt om een benadering vanuit meerdere disciplines om de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren. 

Let op: Jouw eigen ervaring, kennis en vakmanschap is de sleutel om succesvol te veranderen!

Ewout Karel Keynote spreker

13:30 uur: Bas Zuidwijk

Stel je een wereld voor waarin technologie wordt gebruikt als een krachtig instrument voor positieve verandering.
 
Bas Zuidwijk is een Techtivist, een technology activist, een gepassioneerd persoon die gelooft in de kracht van technologie om de wereld te transformeren en een betere toekomst te creëren. Zijn missie is om met artificial intelligence (AI) bij te dragen aan duurzame, sociale, ecologische én economische ontwikkelingen en dingen voor elkaar te krijgen!
 
Vanuit 30 jaar ervaring helpt hij organisaties bij het opstellen, implementeren en uitvoeren van hun AI-strategie: pragmatisch en resultaatgericht. Aan de hand van tal van voorbeelden neemt Bas je tijdens deze keynote mee in de praktische toepassingen van AI.
Bas Zuidwijk keynote

16:30 uur: Linda Lex & Linn Willemsen

Linda en Linn zijn experts op het gebied van persoonlijk meesterschap en krachtig leiderschap. Dagelijks coachen ze professionals met de volgende vraagstukken: Hoe kan je 'in the lead' blijven in een (zakelijke) wereld die continue aan verandering onderhevig is? Hoe neem je jouw stakeholders en leidinggevenden hierin mee?

 

Tijdens deze keynote ga je inzien hoe jij als IV-professional leiderschap slim kunt toepassen om een nieuw idee of verandering aan de man te brengen. Én ze helpen je om alle kennis die je tijdens deze dag hebt opgedaan behapbaar te maken. Er is zoveel informatie beschikbaar, maar wat is nou echt relevant voor jou?

LInda Lex en Linn Willemsen

Tijdens de Pizzasessie XL volg je ook 2 break out sessies. Je kan kiezen uit 5 break out onderwerpen. Zo kun je jouw eigen dagprogramma samenstellen. Bekijk direct uit welke break-outs jij kan kiezen.   

 

Naar de break-outs