Verdiepen in het vak met een kleine groep vakgenoten

Door het jaar heen organiseren wij regelmatig 'kleine pizzasessies'. Samen met 25 deelnemers zoeken we verdieping in een specifiek onderwerp en delen we kennis en ervaringen met elkaar. Op deze pagina zie je een overzicht van de geplande onderwerpen en kun jij je alvast inschrijven voor de eerst volgende sessie. 

Inspiratie, kennis delen en pizza!

Deelnemen aan een kleine pizzasessie is gratis en iedereen kan zich inschrijven. We houden een maximaal aantal deelnemers aan van 25 personen. Zo zorgen we voor kwaliteit en is er voldoende ruimte voor ieders input. Wij zorgen voor een locatie, een inspirerende spreker, een drankje en natuurlijk: pizza! 🍕

 

De sessies starten om 16:30 uur.

Myrthe met Pizza tijdens de kleine pizzasessie van IV experts

19 september: Hoe zorgen we voor een goede balans tussen continuïteit en innovatie & ontwikkeling?

Spreker Jan Veldhuis heeft vanuit veel verschillende rollen naar de informatievoorziening gekeken. Inmiddels werkt hij als informatiemanager en teamlead bij Het Rode Kruis.  "Het Rode Kruis is altijd bezig met nieuwe interventies ontwikkelen om de hulpverlening te verbeteren met innovatieve technologieën. Binnen de afdeling IV zijn we continue bezig met de balans tussen ontwikkelingen die altijd gisteren af moeten zijn versus de continuïteit van de dienstverlening."

 

Uit eigen ervaring gaat hij meer vertellen over het vinden van de juiste balans tussen het draaiende houden van de IV en het innoveren en optimaliseren. Deelnemen is gratis, inclusief Pizza! Je hoeft je alleen maar even aan te melden.

Pizzasessie klein - banner martijn

Een kleine pizzasessie in jouw organisatie

Wij organiseren ook graag een kleine pizzasessie samen met jouw organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen een sessie op jouw locatie organiseren. Laat ons weten wat jouw ideeën zijn. Dan gaan we samen aan de slag! Vul onderstaand contactformulier in, dan komen wij bij je terug.

Wij denken graag met je mee!

Heb je vragen over de kleine pizzasessies? Laat het ons weten!