Contact met vakgenoten wanneer jij dat wil

De IV community is hét platform voor de IV professional. Er zijn allerlei kennisitems te vinden en je kunt op een hele laagdrempelige manier in contact komen met vakgenoten om samen te sparren over vraagstukken en uitdagingen en om ervaringen uit te wisselen. 

Gratis aanmelden bij de IV community

Er zijn op de community al zo'n 500 berichten gedeeld, over meer dan 200 verschillende onderwerpen door meer dan 1000 gebruikers!

 

Op de IV community is een brede doelgroep actief, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. Je kunt er handige frameworks, modellen en tools vinden. Daarnaast kun je vragen stellen en ervaringen delen over het vakgebied. Het doel is om kennis te delen met elkaar. Aanmelden is gratis en er zitten geen verplichtingen aan!

 

Aanmelden bij de IV community

Community-printscreen2

Jij vraagt, wij schrijven!

Sonja stelde de leden van de community de vraag: Ons Functioneel Beheer is voornamelijk ingericht met applicaties die on-premise draaien. We krijgen steeds meer applicaties die een SaaS omgeving hebben. Dit heeft invloed op de manier waarop FB haar werk uitvoert. Zijn er ook voorbeelden van hoe je FB inricht voor een SaaS omgeving?

 

Om haar vraag te beantwoorden schreeft Patrick een whitepaper over 'functioneel beheer in een SaaS omgeving'. Ben jij ook benieuwd naar de whitepaper? Download hem uit onze kennisbank!

 

Naar de whitepaper

Whitepaper