New Business Adviseur / Sales

Veenendaal

IV experts

Vast

Als sales adviseer jij onze klanten en ga je op zoek naar nieuwe kansen.

Meer over deze vacature

Senior Informatie Adviseur

Veenendaal / Nederland

IV experts

Vast

Als Senior Informatie Adviseur ga jij klanten onder andere adviseren over de IV op strategisch niveau.

Meer over deze vacature

Recruiter

Veenendaal

IV experts

Vast

Als recruiter ga jij met professionals in gesprek om hen verder te helpen in hun carrière.

Meer over deze vacature

Samen werken we aan onze ambitie

Élke organisatie de informatievoorziening op orde. Dat is onze ambitie. Samen met een team van zo'n 40 collega's werken we daar elke dag aan. Dat doen we door onze klanten te helpen met hun vraagstukken maar daarnaast ook door kennis te delen en te ontwikkelen.

 

In deze video vertellen collega's Wouter, Rosanne en Arjen waarom zij werken bij IV experts zo fijn vinden. En er is zeker meer over te vertellen, maar daarvoor kun je het beste even langskomen voor een kopje koffie of thee!

 

Wij helpen organisaties bij het neerzetten en inrichten van de informatievoorziening (IV). We adviseren en begeleiden het proces naar 'de IV op orde'. Daarnaast bieden we hands-on ondersteuning op de werkvloer. We leiden starters tot ervaren professionals op. We zijn dan ook altijd op zoek naar IV professionals (van functioneel beheerders tot data-experts en CIO's) die ons daarbij gaan helpen.

 

Werken aan onze ambitie is voor ons veel breder dan 'alleen' het helpen van onze klanten. Door kennis te delen zetten we het vakgebied nog beter op de kaart. Ook helpen we IV professionals in heel Nederland om in hun eigen organisatie te werken aan het op orde brengen van de IV.  

Kennis delen zit in ons DNA. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen in het vakgebied en zetten de koers uit. Dat doen we onder andere door kennis en tools beschikbaar te stellen én te ontwikkelen. Jij kan zo een bijdrage leveren en meedenken over de richting die we geven aan het vak. We hebben een duidelijk doel waar wij als organisatie over drie jaar willen staan: onze Foto van de Toekomst. We werken daar samen naar toe. Zo'n beetje alles wat wij doen draagt daar aan bij. De Foto van de Toekomst gaat over:

 

 • onze bijdrage aan het vakgebied
 • onze groei als organisatie
 • het behoud van ons DNA en persoonlijkheid in onze groei

Ons DNA

Door ons DNA blijven we dicht bij onszelf en creëren we onze toekomst. Onderstaande kernwaarden samen vormen IV experts, de mensen van IV experts en ons eigen unieke DNA. Meer over onder andere de gedachten achter deze kernwaarden, de activiteiten die wij met elkaar doen en ons vitality programma kun je lezen in de brochure die je via het formulier onder aan deze pagina kan downloaden.

35

Vertrouwen

36

Groeien

37

Verbinden

Als consultant aan de slag bij onze klanten

Wanneer jij als consultant bij ons aan de slag gaat zorgen we er natuurlijk eerst voor dat jij onze organisatie goed kent. Je maakt uitgebreid kennis met verschillende collega's en je krijgt inzicht in onze visie. Na die eerste kennismaking ga jij aan de slag bij de klant. We zorgen altijd voor een opdracht waar jij minimaal een half jaar kan blijven. Zo kun je echt wat opbouwen en iets achter laten waar de klantorganisatie op verder kan bouwen. We bespreken regelmatig hoe het gaat. Onze klanten komen uit allerlei branches. Van zorgverleners en gemeentes tot financiële dienstverleners. Samen kijken waar jij het meest op jouw plek zit.

 

Naar de vacature van consultant

Hester en Debby

Lees meer over het werken bij IV experts

Er is zoveel meer te vertellen over het werken bij IV experts. Dat hebben we voor je verzameld in onze werken bij brochure. Je kunt deze hier downloaden om meer over jouw toekomstige werkomgeving te weten te komen.

Terug naar de website

Download hier de werken bij brochure
Werken bij IV experts

Jezelf ontwikkelen in IV experts-tijd

Jij krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen. Naast een opdracht bij de klant of jouw dagelijkse werkzaamheden krijgt iedereen van IV experts uren om te ontwikkelen. Het ontwikkelen van jouw eigen kennis en kunde. En het ontwikkelen van IV experts en onze diensten.
We kijken daarvoor samen naar:

 • waar jij nu staat in jouw carrière
 • wat jouw ambitie is 
 • hoe jij naar jouw ambitie toe kan werken
 • welke opleiding of training jou kan helpen
 • welke kennisitems jij zou willen ontwikkelen samen met jouw collega's

We werken daarvoor in 4 teams. Die teams focussen zich elk op een eigen thema. We overleggen met jou welk team het beste bij je aansluit. Je werkt samen in sprints aan:
 • productontwikkeling
 • vakinhoudelijke content
 • het verbeteren van onze dienstverlening
 • evenementen

Daarnaast is het samenwerken met jouw scrumteam het moment om samen te sparren over jouw dagelijkse uitdagingen en om kennis uit te wisselen.
Trainee anniek

Is werken bij IV experts iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die zich echt willen inzetten voor het vak. We werken hard aan onze doelen (de Foto van de Toekomst). We zijn een hecht team en er heerst een informele sfeer waarin er veel ruimte is voor ideeën, discussie en plezier. Verbinden is een belangrijk onderdeel van ons DNA en naast al het werk vinden we het ook belangrijk om niet-werkgerelateerde dingen met elkaar te doen. We hebben daarom een FUN-team dat regelmatig activiteiten organiseert en eens per jaar gaan we een weekend met z'n allen weg.  

Dus ben jij enthousiast over het vak, vind je het niet erg om hard en doelgericht te werken en geniet jij ervan om met collega's iets leuks te ondernemen: dan is werken bij IV experts iets voor jou!

Laten we kennismaken!

Wij maken graag kennis met jou. We gaan samen kijken of we een match zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Plan direct een afspraak in met Damaris of vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op. 

 

Profielfoto van Damaris Basten Plan vrijblijvend een afspraak