Meer dan een uitdagende baan

IV experts is meer dan alleen een werkgever voor uitdagend werk: jij krijgt de kans om een betekenisvolle bijdrage te leveren met maatschappelijke impact. De sectoren overheid, zorg en onderwijs waarin wij werken, zijn daar de ideale omgeving voor. Het draait bij ons echt om de mensen. Het IV-vakgebied is mensgericht en als organisatie stellen wij de mens voorop. We zijn een ‘platte organisatie’ met korte lijnen. We groeien hard, maar we blijven dicht bij onszelf en ons DNA: vertrouwen, groeien en verbinden.

Onze vacatures

Business Adviseur | Accountmanager

Veenendaal / Nederland

IV experts

Vast

Jij bent een Business Adviseur met ruimte ervaring in sales. Je werft nieuwe klanten met nieuwsgierigheid en persoonlijke aandacht.

Meer over deze vacature

Senior Recruiter

Veenendaal

IV experts

Vast

Als Senior Recruiter ga jij kandidaten werven voor onze klanten en voor onze interne organisatie én ga je het recruitmentproces verder optimaliseren.

Meer over deze vacature

Consultant Informatiemanagement

Veenendaal

IV experts

Vast

Als Consultant Informatiemanagement ga jij onze klanten binnen zorg, overheid en onderwijs helpen bij het op orde brengen van de informatievoorziening.

Meer over deze vacature

Alle vacatures bekijken

Samen ontwikkelen we het vakgebied

We zetten ons in voor een toekomst waarin organisaties de informatievoorziening op orde hebben. Waar IV-management draagvlak heeft in elke organisatie. Ambitieus, maar niet onbereikbaar! Met een betrokken team van ongeveer 40 collega's zetten we ons in om deze droom werkelijkheid te maken. We doen dit door onze klanten te ondersteunen bij specifieke uitdagingen, door voortdurend kennis te delen en samen te groeien. 

 

Werken aan de toekomst is breder dan ‘alleen’ het helpen van onze klanten. We delen kennis waardoor we het vakgebied een nog groter podium geven. Zo helpen we IV-professionals in heel Nederland om zelf te werken aan het op orde brengen van de informatievoorziening.  

 

Als voorloper in het vakgebied ontwikkelen we nieuwe kennis en tools. Zo draag jij bij aan de richting van het vak en aan het realiseren van onze doelen. Daarin staat onze bijdrage aan het vakgebied, onze groei als organisatie en het behoud van onze unieke cultuur en persoonlijkheid centraal. 

Profileren positioneren (organogram)

Een baan als consultant

Als collega bij IV experts heb jij impact op het vakgebied. Je adviseert, begeleidt en biedt hands-on ondersteuning. Tegelijkertijd groei jij zelf als professional én leid je professionals op. Jouw expertise is onmisbaar voor het inrichten van een effectieve informatievoorziening bij onze klanten. Je speelt daarnaast ook een sleutelrol in het ontwikkelen van ons vakgebied. 

 

Wij zorgen voor een fijne, leuke werkomgeving in Veenendaal en voor diversiteit in opdrachten. Zo kan je blijven werken aan uitdagende opdrachten en het vergroten van jouw kennis. Jouw groei staat centraal. Wij faciliteren je ontwikkeling en geven je de ruimte om stappen te zetten als professional. 

 

Meer lezen over werken als consultant

arjen speech

Ons DNA

Door ons DNA blijven we dicht bij onszelf. Verbinden vinden we erg belangrijk. Met klanten, vakgenoten, en in het team. 'Hoe gaat het nu echt met je?', 'wat heb je nodig?' of 'hoe kan ik je helpen?'. Je kan er op vertrouwen dat je collega's jou steunen als het even wat minder lekker gaat. Zit je er lekker in? Dan zijn zij jouw grootste supporters. Successen vieren we het liefst met taart (en ook als er niks te vieren is, is er altijd een wel een reden te vinden voor taart). We borrelen op vrijdagmiddag en het FUN-team zorgt voor leuke uitjes.

35

Vertrouwen

36

Groeien

37

Verbinden

Jouw carrière, jouw ontwikkeling

Samen kijken we waar jij nu staat en waar je naartoe wil. We bespreken hoe we samen jouw ambities gaan realiseren. Je kan daarvoor bijvoorbeeld opleidingen en trainingen volgen, evenementen bijwonen en nieuwe kennis ontwikkelen samen met collega’s. Wij staan aan je zij. 

 

Je krijgt de kans en ruimte om je te ontwikkelen als professional én om echt impact te maken en maatschappelijk waarde toe te voegen. Naast de projecten bij onze klanten, krijg je uren om jezelf te verdiepen. Je werkt aan jouw persoonlijke groei, de verrijking van onze diensten en het vakgebied. Met onze teams, gericht op productontwikkeling, vakinhoud, serviceverbetering en evenementen, is er altijd een team waar jij je thuis voelt. De samenwerking met jouw team zorgt voor de perfecte basis om dagelijkse uitdagingen aan te gaan en kennis te delen. 

Hester en Debby

Lees meer over het werken bij IV experts

Er is zoveel meer te vertellen over het werken bij IV experts. Dat hebben we voor je verzameld in onze werken bij brochure. Download de brochure via de knop hieronder.

Terug naar de website

Download de brochure
Werken bij IV experts

Dit zegt ons team

Niemand kan natuurlijk beter vertellen hoe het is om bij IV experts te werken dan... Ons team natuurlijk! Lees hier hun verhalen.
Profielfoto van Wouter Bennaars

Wouter Bennaars

Business Adviseur

"Ik ben de eerste persoon die in contact komt met een organisatie. Ik ben er van overtuigd dat wij organisaties werkelijk verder kunnen helpen met het ontwikkelen van hun informatievoorziening. Het geeft me veel energie wanneer ik merk dat wat de een organisatie nodig heeft en wat wij bieden samenkomt. Vervolgens kan ik met alle vertrouwen het uitvoerende deel overlaten aan onze consultants en opleiders!"

Profielfoto van Liza Harleman

Liza Harleman

Consultant

“Ik voel echt de verbinding met IV experts en mijn collega’s. Je bent geen nummer, maar het gaat echt om de mens. Als het nodig is durven we de mensen boven het geld te verkiezen. Een rol als consultant kan ik natuurlijk bij meerdere werkgevers vinden, maar bij IV experts krijg je echt de kans om mee denken en mee te werken aan de ontwikkeling van het vak én de organisatie. En dat vind ik juist zo mooi."

Profielfoto van Ellen Thomassen

Ellen Thomassen

Marketing & Communicatie

"Vertrouwen, groeien en verbinden is ons DNA en daar voldoen we elke dag aan. Ik heb echt de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen de afgelopen 5 jaar. IV experts is een ontzettend fijne werkplek, met een fijn team. De mens staat bij ons altijd voorop en dat voel je, ook vanuit alle collega's. Naast het serieuze werk is er ontzettend veel ruimte voor lol en gezelligheid."

Wil jij je inzetten voor IV-management?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die zich willen inzetten voor het vak. Samen werken we hard aan onze doelen. We zijn een hecht team en er heerst een informele sfeer waarin er veel ruimte is voor ideeën, discussie en plezier. Verbinden is een belangrijk onderdeel van ons DNA. Naast al het werk vinden we het ook belangrijk om niet-werkgerelateerde dingen met elkaar te doen. We hebben daarom een FUN-team dat regelmatig activiteiten organiseert en eens per jaar gaan we een weekend met z'n allen weg.   

 

Dus, ben jij enthousiast over het vak, vind je het niet erg om hard en doelgericht te werken en geniet jij ervan om met collega's iets leuks te ondernemen: dan is werken bij IV experts iets voor jou! 

 

Meer lezen over werken als consultant

Neem contact op

Wil jij ook een carrière waarin jouw bijdrage telt? Neem direct contact op met Damaris of plan een afspraak in haar agenda. Je kan ook het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. 

 

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak