Het thema van 2024

De informatievoorziening in transitie: De kracht van verandering

Al 8 jaar hét kennisevent in functioneel beheer en informatiemanagement.

Op 21 mei 2024 hebben weer genoten van de Pizzasessie XL. Zo'n 400 vakgenoten uit heel Nederland kwamen samen in Nieuwegein. De Pizzasessie XL is al heel wat jaren hét kennisevent voor IV-professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. De dag was rijk gevuld met:

  • relevante en interactieve break-outs
  • inspirerende keynotes
  • verbinden met zo'n 400 aanwezige IV-professionals

Zo'n 8 jaar geleden begon deze traditie: Kennis, inspiratie en pizza op de derde dinsdag van mei. Hou de website in de gaten voor de updates voor 2025!

Interactieve break-out sessies

Tijdens de Pizzasessie XL volgde iedereen 2 break out sessies van elk 90 minuten. Je bepaalde zelf welke break-out je per ronde wilde volgen. Daarvoor konden je  uit 5 verschillende break-out sessies.

 

Tijdens break-outs ga je op een interactieve manier aan de slag met het vak. De break-outs worden elk jaar gegeven door experts. Zij zijn dagelijks actief op de werkvloer van verschillende organisaties en weten wat er speelt.

 

Bekijk de break-out sessies

Maxime break-out

Als eerste op de hoogte van de Pizzasessie XL van 2025

We zijn achter de schermen alweer druk bezig met de invulling van de Pizzasessie XL van 2025. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen?

 

Schrijf je in voor Pizzasessie XL updates via onderstaande knop. Je ontvangt dan van ons een mail zodra er meer bekend is.

Terug naar de website

Schrijf je in voor Pizzasessie XL updates
IV_00155_Lars wijst naar boven-smaller

Jij vraagt, wij draaien: FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan eens op onze Frequent Asked Questions (FAQ) pagina. Je leest daar aanvullende informatie over de Pizzasessie XL.

 

Naar de FAQ-pagina

veelgestelde vragen Pizzasessie XL

Het decor van de Pizzasessie XL 2024

De Pizzasessie XL vond ook in 2024 plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Ons eerste bezoek aan De Woonindustrie zorgde al gelijk voor een brede glimlach op ons gezicht. We wisten het meteen: dit wordt de locatie voor de Pizzasessie XL van 2023 en de jaren daarna! Het is een prachtige, lichte locatie vol inspiratie waar we absoluut een mooie dag gaan neerzetten met de IV-professionals van Nederland.
De woonindustrie voor de Pizzasessie XL van IV experts

Dit was de Pizzasessie XL van 2023

Op 23 mei 2023 vond de 7e editie van de Pizzasessie XL plaats met als thema: Communicatie. Het blijft heel gaat om zoveel vakgenoten samen te mogen brengen en te zien verbinden. Dat zijn direct ook 2 van de 2 kernwaarden uit ons DNA: Groeien en verbinden.

 

Na alle interessante en inspirerende keynotes en break-outs sloten we de dag af zoals altijd: nakletsen (of verder kletsen of kennismaken) met vakgenoten onder het genot van verse pizza's!

Viva La Pizza zorgt al 6 jaar voor mega lekkere pizza's. Buiten in de zon, met een overheerlijke vers gebakken pizza, een drankje, een muziekje en heel veel fijne mensen was het enorm genieten. Een perfecte afsluiter van een geslaagde dag.

 

Bekijk de video van de Pizzasessie XL van 2023.

 

Deelnemers beoordelen de Pizzasessie XL met een 8,6! 🥳

Lees hier een paar ervaringen van deelnemers van de Pizzasessie XL van 2022 en 2023.

Pizzasessie XL

2022

"Goed verzorgde dag met heldere inspirerende sprekers uit onverwachte hoek. De break-outs waren lekker actief. Leuk om in de pauzes collega's van andere gemeenten te spreken. Volgend jaar ben ik er graag weer bij met het team!"

Pizzasessie XL

2023

"Het was een super mooie dag! Gave locatie, goede sprekers (vooral de 1e en de laatste), goed verzorgd, goed beeld en geluid. Mooie break-out sessies die mijn nieuwsgierigheid hebben geprikkeld. En mooie gesprekken gehad met 'lotgenoten'. Fijn dat ik er weer bij kon zijn, ik voelde me helemaal thuis. Dank aan het TOP team van IV experts!" 

Pizzasessie XL

2023

"De keynotes van Kim en Lars sprongen er voor mij uit. Hele praktische tips die met veel enthousiasme en humor werden verteld. Bij Peter mistte ik het doel van zijn presentatie. De breakout Informatiemanagement voor iedereen vond ik ook top. Er was voldoende tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan en beide kanten uit te lichten. Mooie afronding met tips van de consultants vond ik een hele fijne werkvorm!"

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.