Op 23 mei 2023 is het zover: Hét kennisevent van het jaar

Wij organiseren jaarlijks de Pizzasessie XL. De Pizzasessie XL is al 6 jaar hét kennisevent voor IV-professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. De dag is rijk gevuld met:

  • relevante en interactieve break-outs
  • inspirerende keynotes
  • verbinden met zo'n 400 aanwezige IV-professionals

Het decor van de Pizzasessie XL 2023

De Pizzasessie XL vindt in 2023 plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Ons eerste bezoek aan De Woonindustrie zorgde al gelijk voor een brede glimlach op ons gezicht. We wisten het meteen: dit wordt de locatie voor de Pizzasessie XL van 23 mei 2023! Het is een prachtige, lichte locatie vol inspiratie waar we absoluut een mooie dag gaan neerzetten met de IV-professionals van Nederland.
De woonindustrie voor de Pizzasessie XL van IV experts

Sprekers met een verhaal

Tijdens de Pizzasessie XL zul je drie keynotes volgen, verspreid over de dag. Wij zorgen voor sprekers die ook echt wat te vertellen hebben over het vak. Jouw taak: plaats nemen in de zaal en je laten inspireren. 

 

Meer over de keynote sprekers

 

Onze 3 keynote sprekers zijn Kim Spinder, Peter Ros en Lars Duursma. Met hun verhaal gericht op de toekomst, communicatie en profilering wordt je geïnspireerd om er zelf mee aan de slag te gaan!  

Keynote sprekers Pizzasessie XL 2023

Bekijk het dagprogramma

 Voor de Pizzasessie XL ontvang je het dagprogramma ook nog eens in je mail, maar neem hier alvast een kijkje in de planning.

 

Direct naar het dagprogramma

Dagprogramma van de Pizzasessie XL

Ervaringen van deelnemers

In 2022 beoordeelden onze deelnemers de Pizzasessie XL gemiddeld met een 8,8! Lees hier een paar van hun verhalen.

Pizzasessie XL

2022

"Goed verzorgde dag met heldere inspirerende sprekers uit onverwachte hoek. De break-outs waren lekker actief. Leuk om in de pauzes collega's van andere gemeenten te spreken. Volgend jaar ben ik er graag weer bij met het team!"

Pizzasessie XL

2022

"Zeer bruikbare informatie, die feitelijk de volgende dag al toepasbaar is op het werk. Er is veel kennis gedeeld en de medewerkers van IV experts komen ook echt over als experts! Volgend jaar neem ik meer collega's mee, zodat ik niet alles zelf hoef uit te leggen. En dan die pizza's; heerlijk!"

Pizzasessie XL

2022

"De organisatie van het evenement zat goed in elkaar en het team van IV experts was erg enthousiast. Een mooi gevarieerd aanbod aan interessante break-out sessies. Het was een volle maar fijne dag. De pizza's waren het sowieso al waard. Zeker geen spijt dat ik geweest ben!"

Zo ziet een Pizzasessie XL eruit!

De Pizzasessie XL van 2022 vond plaats in Fort Voordorp. Een unieke locatie en een prachtig decor voor het evenement. Met zo'n 400 vakgenoten hebben we inspiratie op gedaan, geleerd en genoten! Bekijk hier links de video van de Pizzasessie XL van 2022! 

 

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.