Hét kennisevent van het jaar

Wij organiseren jaarlijks de Pizzasessie XL. De Pizzasessie XL is hét kennisevent voor IV-professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. De dag is rijk gevuld met:

  • relevante en interactieve break-outs
  • keynotes van experts in het vakgebied
  • veel netwerkmomenten met zo'n 400 aanwezige IV-professionals.

Het decor van de Pizzasessie XL 2023

De Pizzasessie XL vindt in 2023 plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Ons eerste bezoek aan De Woonindustrie zorgde al gelijk voor een brede glimlach op ons gezicht. We wisten het gelijk zeker: dit wordt de locatie voor de Pizzasessie XL voor 2023! Het is een prachtige, lichte locatie vol inspiratie waar we absoluut een mooie dag gaan neerzetten met de IV-professionals van Nederland.
De woonindustrie voor de Pizzasessie XL van IV experts

"Jouw meest productieve werkdag van het jaar heb je op de Pizzasessie XL!"

Sprekers met een verhaal

Tijdens de Pizzasessie XL zul je drie keynotes volgen, verspreid over de dag. Wij zorgen voor sprekers die ook echt wat te vertellen hebben over het vak. Jouw taak: plaats nemen in de zaal en je laten inspireren.

 

Wij zijn achter de schermen nog druk bezig met het verzamelen van de beste sprekers uit het vak voor deze editie. Binnenkort kun je hier meer lezen over de sprekers en het verhaal dat zij gaan vertellen! Volg ons zeker even op Linkedin, daar lees je het gelijk als we een update voor je hebben.

Pizzasessie XL van IV experts keynote spreker

Bekijk het dagprogramma

Vraag hier de download van het dagprogramma inclusief de globale tijden van de Pizzasessie XL.

Terug naar de website

Vraag het dagprogramma aan
Dagprogramma van de Pizzasessie XL

Zo ziet een Pizzasessie XL eruit!

De Pizzasessie XL van 2022 vond plaats in Fort Voordorp. Een unieke locatie en een prachtig decor voor het evenement. Met zo'n 400 vakgenoten hebben we inspiratie op gedaan, geleerd en genoten! Bekijk hier links de video van de Pizzasessie XL van 2022! 

 

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.