Snel inzicht in jouw functioneel beheer

Hoe staat het functioneel beheer in jouw organisatie ervoor? En hoe weet je wat je nodig hebt om de informatievoorziening verder te professionaliseren? Wanneer je het functioneel beheer in jouw organisatie (verder) wil professionaliseren heb je inzicht nodig. Inzicht in de stand van zaken van jouw functioneel beheer. Inzicht in de profilering van het functioneel beheer in jouw organisatie, inzicht in het kennisniveau, de samenwerking en inzicht in jouw toekomstvisie. Daarom hebben wij de Quickscan ontwikkeld. 

Over de Quickscan

De Quickscan is geheel gratis en bestaat uit zo'n 25 vragen, samengesteld door onze experts. Zij weten precies welke informatie cruciaal is om dat eerste inzicht te creëren. Juist die informatie komt dan ook naar boven na het invullen van de Quickscan.

 

Omdat we weten dat jouw tijd kostbaar is duurt het invullen van de Quickscan maar 10 minuten. Je ontvangt jouw uitslag in je mailbox. 

Na het invullen van de Quickscan ontvang je van onze experts een verslag in jouw mailbox. Dat geeft een indruk van het functioneel beheer in jouw organisatie gericht op drie peilers:

  • Samenwerking
  • Positionering functioneel beheer
  • Toekomstvisie

Invullen kan direct, snel en kosteloos hieronder!

Quickscan kapot-2

Inzicht in de complete IV-management organisatie?

Ben je op zoek naar inzicht in de IV-managementorganisatie? Dan kan onze Nulmeting jouw organisatie verder helpen.

Meer over de nulmeting

Meer uit de Quickscan halen?

Getriggerd door de uitslag van jouw Quickscan? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om stappen te zetten met jouw functioneel beheer. Door jouw antwoorden uit de Quickscan zorgen wij er direct voor dat de juiste specialist bij jou aan tafel komt om te sparren over de uitdaging in jouw organisatie. Het eerste gesprek met onze experts is altijd kosteloos!

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan direct een afspraak