Een frisse blik op jouw informatievoorziening

Een trainee komt net kijken in het vak. Misschien verwacht je het niet, maar er zitten ontzettend veel voordelen aan een professional zonder ervaring. Zij kunnen met een frisse blik kijken naar jouw organisatie, de informatievoorziening en de vraagstukken die daarbij horen. De inzet van een trainee biedt jou de kans om een toekomstige IV-specialist op te leiden, te trainen en te vormen. Zo wordt het de perfecte professional voor jouw organisatie.

De waardevolle input van een trainee op vaste of tijdelijke basis

Een trainee kan zich in een rap tempo ontwikkelen tot de ideale IV professional. Doordat de trainee 'net komt kijken' stelt hij of zij de vragen die meestal niet meer gesteld worden. Want zo werkt het toch gewoon? Maar vaak zijn dit vragen om over na te denken. En kansen om processen te verbeteren. Een frisse blik op jouw organisatie; dat klinkt cliché, maar het werkt echt! Geef een enthousiaste trainee de ruimte om:

 • rond te kijken
 • vragen te stellen
 • met ideeën te komen
 • zich te ontwikkelen

Je ontdekt zo enorm waardevolle ontwikkelpunten in jouw IV en tegelijkertijd ontwikkelt de trainee zich tot een toegewijde IV-professional. 

Wij kunnen je helpen met het vinden, opleiden en begeleiden van de beste trainee voor jouw organisatie.

Dat doen wij op twee manieren:

 

Van trainee naar vaste aanvulling:

 • Een trainee die uiteindelijk vast bij jouw organisatie aan de slag gaat waarbij wij een stevig ontwikkeltraject van één jaar verzorgen en begeleiden, inclusief opleiding en training.

Een trainee op tijdelijke basis:
 • Een trainee van IV experts op tijdelijke basis inzetten in jouw organisatie. Zo creëer je (betaalbare) ondersteuning op de werkvloer. Ook de tijdelijke trainees doorlopen een stevig ontwikkeltraject van één jaar verzorgd en begeleid door ons.

Dit mag je verwachten van ons traineetraject

 • De trainee krijgt één op één begeleiding van een ervaren consultant
 • Enthousiaste en gedreven trainees die leergierig zijn en het het vak graag willen ontdekken
 • De trainee volgt 2 opleidingen die bijdragen aan de groei van de vakkennis en softskills
 • De trainee krijgt de mogelijkheid om vak gerelateerde trainingen te volgen
 • Een doelgericht en persoonlijk ontwikkeltraject, volledig verzorgd door IV experts

Er wordt niet veel van jouw organisatie gevraagd. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over de begeleiding en opleiding van de trainee. We bespreken samen het plan dat past bij jouw organisatie. Eens in de drie maanden evalueren we samen over de voortgang.
Trainee anniek

Bekijk de brochure

In de brochure vind je meer informatie over de toegevoegde waarde van een trainee voor jouw organisatie en de begeleiding vanuit IV experts.

 

 

Terug naar de website

Vraag de brochure aan
Trainee mockup

Selectie op persoonlijkheid en softskills

Of je nou kiest voor een trainee op tijdelijke basis of een trainee uitzicht wil bieden op een vaste plek in jouw organisatie: het is ontzettend belangrijk dat het de juiste persoon is voor jullie team. Een trainee selecteren doen we dan ook niet zozeer op basis van werkervaring. We kijken juist naar de persoonlijkheid en de softskills die iemand met zich mee brengt. Wij kennen het vakgebied ontzettend goed. Met al meer dan 12 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om de rol van IV professional goed in te kunnen vullen. We maken daarom altijd uitgebreid kennis met alle potentiële trainees. Zo vinden we de beste match voor jouw organisatie.

Lisalotte bellen

Samen bepalen wie de perfecte trainee voor jou is

We maken graag kennis met jou om te kijken wat voor een persoon bij jouw organisatie past. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan direct een afspraak