Wij zorgen ervoor dat jij de hele dag inspiratie en kennis kan opdoen

Wij zorgen er tijdens de Pizzasessie XL voor dat alles voor je geregeld is. Van het inzicht in jouw persoonlijke programma tot aan de pizza. Maar we kunnen ons best voorstellen dat je nog wat vragen voor ons hebt. Daarom hebben we de meest gestelde vragen op deze pagina voor je verzameld. Staat jouw vraag er nou net niet tussen? Probeer het dan eens via onze chat rechtsonder in beeld. 

 

Tickets bestellen

Veelgestelde vragen

Ik wil tickets kopen voor mijn hele team tegelijk, kan dat?

Dat kan! Wanneer je het eerste ticket in het aanmeldformulier hebt afgerond kun je nog een ticket toevoegen voor jouw collega. Dit kan je zo vaak doen als nodig. Weet wel dat je tijdens het bestellen van de tickets per persoon de break-outs moet invullen. Het is dus handig als je dit van te voren al hebt geïnventariseerd. We hebben een eenvoudig Excel bestandje voor je gemaakt dat het inventariseren makkelijker maakt. Download het bestand hier.
Wanneer je de aanmelding hebt afgerond krijg je een overzicht te zien van de bestelde tickets. Elke deelnemer krijgt zelf ook een mail met een persoonlijke QR-code om in te checken op de dag zelf.

Ik heb al een ticket maar ik zou toch graag mijn break-out keuze willen wijzigen. Kan dat?

Je kan jouw break-out keuze zelf aanpassen. Toen je jouw ticket kocht heb je van ons een bevestigingsmail gehad met jouw persoonlijke QR-code. Onderaan deze mail staat een link waarmee je jouw registratie kan wijzigen. Je krijgt dan opnieuw het aanmeldformulier te zien waarin je een aantal dingen kan wijzigen waaronder de break-out keuze per ronde. Let op: vol = vol.

Ik wil een offerte ontvangen voor de Pizzasessie XL, wat moet ik doen?

De tickets van de Pizzasessie XL hebben een vaste prijs van €250,- excl btw. per ticket. Mocht je toch een offerte nodig hebben om dit bedrag voor 1 of meerdere tickets intern aan te vragen, kunnen wij deze voor je aanmaken. Je kan via onderstaande knop een offerte aanvragen.

 

Vraag een offerte aan

 

Let op: De offerte is geen vervangend ticket of factuur. Je zal vervolgens zelf nog het aantal tickets moeten kopen via het aanmeldformulier.

Hoe kan ik naar de Pizzasessie XL komen?

De Woonindustrie is heel goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Het adres is Symfonielaan 1 in Nieuwegein. 

 

Met de auto

De Woonindustrie ligt in het hart van Nederland, vlakbij de A2, A12 en de A27. Voor de deur van De Woonindustrie bevinden zich 1.250 gratis parkeerplaatsen en 8 E-laad punten

 

Met het OV
Met tram 20 en 21 ben je binnen 15 minuten bij De Woonindustrie vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt is de De Woonindustrie duidelijk zichtbaar op slechts 2 minuten loopafstand.

Vanaf hoe laat kan ik naar binnen?

Het programma gaat om 9:30 uur van start. Vanaf ongeveer 9:00 uur staan wij klaar om je te ontvangen en in te checken. We zorgen ervoor dat er hete koffie en thee op je te staat te wachten met wat lekkers. 

Wat heb ik nodig tijdens de Pizzasessie XL?

Het enige wat je nodig hebt is jouw persoonlijke QR-code om in te checken. De QR-code ontvang je direct in de mail wanneer je een ticket koopt. Je krijgt van ons dan een naambadge waar ook jouw persoonlijke programma op staat. Als je wil hebben wij ook een kladblok en een pen klaar liggen zodat je mee kan schrijven tijdens de break-outs en keynotes. Er is door de dag heen meer dan voldoende te drinken en te eten.

Zo ziet de Pizzasessie XL eruit

Dit was de Pizzasessie XL van 2023. Met zo'n 400 vakgenoten hebben we inspiratie op gedaan, geleerd en genoten! Bekijk hieronder de video van de Pizzasessie XL van 2023! 

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.