Keuze uit 5 interactieve break-outs

Tijdens de Pizzasessie XL volg je 2 break-out sessies van elk 90 minuten. Je bepaalt zelf welke break-out je in welke ronde wil volgen. Je kunt daarvoor kiezen uit 5 verschillende break-outs. 

 

Tijdens de break-out sessies ga je op een interactieve manier aan de slag met het vak. De break-outs worden gegeven door experts. Zij zijn dagelijks actief op de werkvloer van verschillende organisaties en weten wat er speelt.

 

Let op: vol = vol! Dus wacht niet te lang met het maken van jouw break-out keuze!  

Met het team break-outs volgen

Ga je met meerdere collega's naar de Pizzasessie XL? Je kan als team jullie krachten bundelen en samen één break-out volgen, of juist allemaal verschillende break-outs te volgen zodat jullie als team zoveel mogelijk kennis ophalen. In het ticketformulier kan je per ronde je keuze aangeven.

 

Wil je in een keer voor het hele team tickets gaan bestellen? Inventariseer dan van tevoren wie welke break-out wil volgen. We hebben een simpel Excel bestandje voor je klaar staan om het inventariseren makkelijker te maken. Download het bestand hier.

2 break-out sessies

Als je vaker op de Pizzasessie XL geweest bent ben je van ons gewend dat je kan kiezen uit 10 break-outs, verdeeld over 3 rondes van 45 minuten per ronde. Dit jaar, de editie van 2024, doen we het net even anders.

 

We hebben deze editie 2 break-out sessies van 90 minuten. Uit de enthousiaste feedback lezen wij dat jij als deelnemer op zoek bent naar meer verdieping! In 45 minuten lukt het ons niet om jou voldoende verdieping te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om de break-out sessies te verlengen. Zo kunnen onze experts nog dieper op het onderwerp ingaan en kan jij ook als expert naar huis.

Tickets bestellen

Dit zijn de 5 break-out sessies van 2024

Verandermanagement

Verandermanagement gaat niet over het bepalen of de verandering er komt. Maar het gaat over het adopteren en laten landen ervan. Wat is jouw rol als IV-professional hierin?

Adviseren is een kunst

Ontdek hoe je impact kan hebben door jouw speelveld te begrijpen. Leer vanuit jouw rol effectief (ongevraagd) advies te geven over passende informatievoorziening. 

Is digitale veiligheid jouw pakkie-an?

Het is nog niet fout gegaan, maar dat kan zo veranderen. Wat zou jij vanuit jouw rol als IV-professional moeten weten over digitale veiligheid?

You snooze, you lose

Nu willen we dit, morgen staat weer iets anders op ons verlanglijstje. Als IV-professional willen we niet achterblijven en ook adaptief zijn. Dat vraagt het nodige aanpassingsvermogen. Maar hoe vliegen we dat aan in dit dynamische vakgebied? Adaptief zijn en de continuïteit van de informatievoorziening moeten waarborgen?

Van vaker "nee" verkopen, naar bewust "ja" zeggen

We moeten leren om vaker 'nee' te zeggen. Of niet? Hierdoor creëren we (on)bewust drempels en worden we gezien als 'sta-in-de-weg'. Wat nou als we vaker bewust 'ja' kunnen zeggen? Niet meer die drempel zijn, maar juist de facilitator van innovatie en business-transformatie die vroegtijdig wordt aangehaakt.

Tickets bestellen

Zo ziet de Pizzasessie XL eruit

Dit was de Pizzasessie XL van 2023. Met zo'n 400 vakgenoten hebben we inspiratie op gedaan, geleerd en genoten! Bekijk hieronder de video van de Pizzasessie XL van 2023! 

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.