Een opleiding die aansluit bij jouw toekomst

Onze drie opleidingen zijn praktijkgericht zodat jij alles wat je leert direct kan toepassen in jouw organisatie. Kennisdeling is één van onze belangrijkste pijlers en daarom richten wij ons op de ontwikkeling van de IV-professional. Zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. 


Operationeel, tactisch of strategisch? Waar in jouw carrière jij je ook bevindt, er is altijd een opleiding die aansluit bij jouw ontwikkeling. Wil jij groeien in de rol van IV-professional, de regie pakken op de informatievoorziening of als informatiemanager aan de slag met het IV beleid? Kies de opleiding die bij jou aansluit.

 

Onze opleidingen zijn zowel individueel als in teamverband te volgen en we verzorgen ook incompany opleidingen.

Trainers uit de praktijk

Onze trainers Liza, Martijn en Wietse zijn nog dagelijks actief bij onze klanten en weten wat er echt speelt in de wereld van informatievoorzieningmanagement. Ze hebben ervaring in veel verschillende

  • branches
  • rollen
  • organisaties

Ze kunnen jou praktische tips en handvatten geven. Onze opleidingen zijn dus ook echt praktijkgericht. Meer over onze trainers kun je vinden in de brochures van de specifieke opleidingen.

Trainers opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

Kwaliteit met een NRTO-keurmerk

Wij hebben het NRTO-keurmerk. De NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is de branche organisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Het NRTO-keurkerk laat zien dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Voor onze opleidingen en trainingen voor consumenten hanteren wij de algemene voorwaarden van de NRTO die tot stand zijn gekomen in overleg met de consumentenbond. Daarnaast houden wij ons aan de gedragscode van de NRTO. Voor zakelijke klanten hanteren wij onze eigen algemene voorwaarden.

 

 

Btw-vrij een opleiding volgen

 

De IV academy heeft een CRKBO-registratie. Dit betekent dat wij onze opleidingen vrijgesteld van btw aanbieden. De CRKBO is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Deze registratie laat zien dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen voor kort beroepsonderwijs.

Keurmerken IV experts

Verhalen van onze deelnemers

Introductie Functioneel Beheer

door Marijke

"Ik ben nieuw in het vak en ik heb een goed compleet beeld gekregen van wat het vak inhoudt. De opleiding werd gegeven door een vakkundige, enthousiaste en zeker ook geduldige trainer. Het was een fijne, geïnteresseerde groep en het voelde veilig om al mijn vragen te stellen."

Tactisch Functioneel Beheer

door Cyriel

"Ik ben zeer te spreken over de communicatie en de kwaliteit van de opleiding. Dit is een aanrader voor mijn collega's binnen de gemeente! Fijne afwisseling tussen theorie, praktijkvoorbeelden, discussie en werkvormen. Dagen vlogen hierdoor voorbij. De trainer voegt hier en daar humor toe, is zeer kundig en speelt goed in op de groep."

Strategisch Informatiemanagement

door Robert

"Mooie leerzame opleiding die je meeneemt in alle lagen van de IV. De manier waarop de trainer inspeelde op feedback en input van de cursisten was super. Hier kwam veel toegevoegde waarde uit! Het contact vooraf en tijdens de opleiding was top. De mooie accommodatie is goed bereikbaar."

We horen graag wat er beter kan en wat jij prettig vond. Wij vinden het fijn om persoonlijk met jou te spreken over jouw feedback.
Mocht je het prettiger vinden om een schriftelijke klacht in te dienen kan dat ook. Bekijk hier  de klachtenprocedure.

Persoonlijk advies op maat!

Als je vragen hebt over welke opleiding het beste bij jou of jouw team past kan Myrthe je adviseren. Ze helpt je vrijblijvend met het maken van de juiste studiekeuze die aansluit bij jouw ontwikkeling of de ontwikkeling van het team.

Profielfoto van Myrthe Wilcke Plan direct een afspraak