Tickets voor de Pizzasessie XL van 21 mei 2024

Ben je eruit? Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! De Pizzasessie XL gaat je verder brengen en inspireren. Je kan via het aanmeldformulier hieronder de tickets bestellen voor jou en je collega's.

Groepsbestelling plaatsen en betalen

Je kan in 1 bestelling meerdere collega's aanmelden. Onderaan het aanmeldformulier zie je daarvoor de optie Opslaan en extra persoon toevoegen staan. Er wordt per deelnemer een eigen ticket aangemaakt. Elke deelnemer ontvangt deze zelf per e-mail. Je ontvangt wel één factuur voor de gehele bestelling. 

 

We hebben verschillende betaalopties voor je toegevoegd. Wil je een eigen referentie op de factuur en/of deze laten doorsturen naar de financiële administratie? Klik eerst op de knop Aanmelden en betalen hieronder. Klik dan in het volgende scherm op de knop Meer factuurgegevens invoeren.

 

Heb je via ons een offerte nodig om budget aan te vragen? Vraag hier jouw offerte aan.

 

Terug naar de website

Offerte aanvragen

2 break-out rondes

Als je vaker op de Pizzasessie XL geweest bent ben je van ons gewend dat je kan kiezen uit 10 break-outs, verdeeld over 3 rondes van 45 minuten per ronde. Dit jaar, de editie van 2024, doen we het net even anders.

 

We hebben deze editie 2 break-out rondes van 90 minuten. Uit de enthousiaste feedback lezen wij dat jij als deelnemer op zoek bent naar meer verdieping! In 45 minuten lukt het ons niet om je voldoende verdieping te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om de break-out rondes te verlengen. Zo kunnen onze experts nog dieper op het onderwerp ingaan en kan jij ook als expert naar huis.

 

Stel jouw vraag over de Pizzasessie XL

Heb je een vraag over de Pizzasessie XL? Ellen houdt zich bezig met de organisatie en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem direct contact met haar op of stel jouw vraag via het formulier, dan komen wij bij je terug.