Tijdelijke ondersteuning die het verschil maakt

Wij helpen jouw organisatie met het vinden van een tijdelijke professional die past in jouw organisatie. De juiste persoon op het juiste moment, op de juiste plek. Dat is van groot belang om die continuïteit in de IV te kunnen behouden. Zo kun je stappen zetten met de verdere ontwikkeling van de informatievoorziening (IV).  

Een tijdelijke professional kan je net even de ruimte geven die je nodig hebt. Zo kan je een tijdelijk personeelstekort overbruggen. Een project opstarten of afronden. Of de juiste kennis in huis halen om deze over te brengen naar jouw medewerkers. Er zijn allerlei redenen waarom een tijdelijke professional een uitkomst is voor jouw team. 

 

Wanneer je een tijdelijke professional inhuurt wil je ook wel dat het in een keer raak is. Je wil iemand in huis halen die gelijk aan de slag kan met jouw hulpvraag. Wij kunnen die zoektocht naar de juiste IV-professional volledig van je overnemen.

Wij hebben brede kennis en een groot netwerk binnen het IV-domein. Als specialist en kennispartner begrijpen wij hoe het vak in elkaar zit en wat jij nodig hebt in een IV-professional. We richten ons daarbij altijd op de mens: we zoeken de beste oplossing voor jouw organisatie én een professional die in jouw organisatie past. 

 

Weet je wel dat je een tijdelijke professional wil inzetten, maar weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Wij kunnen daarin met je meedenken en je adviseren over de invulling van jouw zoekopdracht.

Dit kan je van IV experts verwachten

  • Wij zorgen altijd voor kwalitatief sterke kandidaten die passen bij jouw organisatie en de rol
  • Wij bieden advies over de invulling van de rol
  • We maken duidelijke afspraken en zorgen voor een open communicatie met korte lijnen
  • We doen een persoonlijke voorselectie door eerst één op één kennis te maken met kandidaten
  • Een vooraf afgesproken tarief
  • No cure, no pay
Sharonbellen1

Onze werkwijze

1

Wij maken eerst uitgebreid kennis met jou als klant. We brengen jouw behoeften in kaart. Zo weten we zeker dat we aan de slag gaan met de juiste informatie.

2

We maken concrete afspraken over het traject. Denk aan afspraken over de functie en onderlinge communicatie. We maken ook afspraken over contractuele zaken rondom onze samenwerking.

3

Wij gaan aan de slag! Onze recruiters gaan op zoek naar kandidaten met het juiste profiel voor jou. Zij maken persoonlijk kennis met potentiële kandidaten en stellen de beste match aan jou voor.

4

Met de beste kandidaten plannen we in overleg met jou een kennismaking in. Vanuit daar bespreken we de vervolgstappen en ondersteunen we hierbij.

Een tijdelijke professional wordt een 'blijvertje'

Het kan natuurlijk zijn dat de samenwerking tussen jouw organisatie en de tijdelijke professional super goed verloopt. Het is soms mogelijk om een tijdelijk dienstverband om te zetten in een vaste aanstelling. Of misschien wil je gebruik maken van een langere periode om te kijken of jullie echt een perfecte match zijn. Dat kan! We maken daarvoor in overleg gebruik van een detavast constructie. De professional gaat eerst op tijdelijke basis (van bijvoorbeeld een half jaar) aan de slag waarna er een mogelijkheid is om dit om te zetten in een vast dienstverband.

 

Wij denken graag met je mee!

We kijken graag samen naar de uitdagingen in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt of wat jouw organisatie nodig heeft. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Koen Luk Plan een afspraak