Jouw DISC-profiel gekoppeld aan BiSL processen

Omdat BiSL voor veel bedrijven niet meer is dan een theorie of model, hebben we het BiSL model verbonden met de praktijk. In deze test wordt DISC gecombineerd met BiSL. Die combinatie geeft inzicht in welke DISC-profieltypen het beste passen bij de diverse BiSL-processen. Door het invullen van deze test krijg je inzicht in welke BiSL activiteiten en processen volgens onze visie het beste bij jou passen.

Ga naar de test

Het DISC model

Het DISC model geeft inzicht in persoonlijkheidsstijlen, zonder mensen in 'hokjes' op te sluiten. Het model brengt de complexe werkelijkheid van mensen en hun gedragingen terug in een overzichtelijk en begrijpelijk geheel. Er is geen goed of fout en geen enkele stijl is beter dan de ander.

 

Kennis van de DISC persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of verminderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden.

Door dit alles te plotten op BiSL kun je de BiSL taken en processen zó verdelen dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Je kunt er ook achter komen wat de samenstelling van het team is en welke persoonlijkheidsstijlen een goede aanvulling zouden kunnen zijn.

Vul gratis de test in! De uitslag wordt binnen een uur gemaild naar het mailadres wat je opgeeft aan het begin van de test.

DISC

Onze coaches zijn DISC-gecertificeerd

Onze coaches Bart en Wietse zijn DISC gecertificeerd. Dat betekent dat zij jou, met DISC als gesprekskader, je eigen kwaliteiten en valkuilen kunnen laten ontdekken. Als je beter begrijpt hoe je zelf reageert in bepaalde situaties, zul je beter kunnen begrijpen waarom mensen om je heen reageren zoals ze nu doen. Begrip geeft vertrouwen en is de basis voor een goede samenwerking.

 

Zij kunnen jouw team perfect begeleiden bij het behalen van jullie doelen. DISC kan o.a. ingezet worden voor:

  • Bouwen aan een productiever team
  • Verbeteren van (klanten)service
  • Verbeteren van communicatie
  • Teamontwikkeling en -building
  • Instrumentarium voor recruitment
  • Jobcoaching en loopbaanbegeleiding
  • Verandermanagement
DISC-certificaat

Wij denken graag met je mee!

We kijken graag samen naar jouw persoonlijke uitdagingen en de uitdagingen in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt of wat jouw organisatie nodig heeft. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan een afspraak