IV-professionals zijn de basis van 'de informatievoorziening op orde'

De juiste kennis en kunde is van groot belang om mee te kunnen bewegen in de veranderende wereld rondom de informatievoorziening (IV). De IV kan niet zonder IV-professionals. Zij zorgen ervoor dat er een duidelijke IV-visie is, dat de IV is ingericht, kan worden beheerd en worden geïnnoveerd. In de IV academy kunnen teams en IV-professionals zich verder ontwikkelen door middel van coaching/workshops, opleidingen en trainingen.

 

Wij trainen, coachen en leiden IV-professionals op zodat ze de juiste skills in huis hebben. Die skills hebben ze nodig om de informatievoorziening draaiende te kunnen houden. Daarnaast moet de IV ook geoptimaliseerd worden zodat deze past in de huidige tijd, regels, ontwikkelingen en organisatie. Daarbij gaat het niet alleen om de juiste kennis. Kennis en softskills spelen een even grote rol in het succes van de IV-professional. 

Wij denken graag met je mee!

We kijken samen naar juiste stap voor de IV professionals in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken waar jij het meest mee geholpen bent. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan een afspraak