De juiste mensen op de juiste plek

Wij hebben sinds 2010 een ontzettend groot en betrokken netwerk opgebouwd. Zo helpen wij jouw organisatie graag met de zoektocht. Want in deze markt zijn er meer vacatures dan mensen. Dat maakt het ontzettend lastig om die juiste aanvulling te vinden. 

IV experts bestaat sinds 2010. In al die jaren hebben we veel professionals en organisaties leren kennen. Veel van die organisaties hebben we geholpen met het vinden van de juiste professional. En veel professionals hebben we geholpen aan een nieuwe baan. Ons netwerk is ontzettend groot en mensen weten ons te vinden. Door deze ruime ervaring zijn we in staat om kwaliteiten van mensen te koppelen aan de juiste vacature. Door het persoonlijk contact met jou als klant én de kandidaten kunnen we echt de juiste informatie achterhalen en snel schakelen. 

Als specialist en kennispartner begrijpen wij hoe het vak in elkaar zit. We weten wat jij nodig hebt in een IV-professional. We richten ons daarbij altijd op de mens: we zoeken de beste oplossing voor jouw organisatie en de professional die daar bij aansluit. Zeker als het om een vaste functie gaat moet de match helemaal kloppen. Je gaat een langdurige samenwerking aan. De nieuwe collega moet dus goed passen in de dynamiek van het team. Met de juiste kennis kan hij of zij de de IV-organisatie helpen om stappen te zetten.

Onze werkwijze

1

Wij maken eerst uitgebreid kennis met jou als klant. We brengen jouw behoeften in kaart. Zo weten we zeker dat we aan de slag gaan met de juiste informatie.

2

We maken concrete afspraken over het traject. Denk aan afspraken over de functie, onderlinge communicatie en de arbeidsvoorwaarden vanuit jouw organisatie.

3

Wij gaan aan de slag! Onze recruiters gaan op zoek naar kandidaten met het juiste profiel voor jou. Zij maken persoonlijk kennis met potentiële kandidaten en stellen de beste match aan jou voor.

4

Met de beste kandidaten plannen we in overleg met jou een kennismaking in. Vanuit daar bespreken we de vervolgstappen en ondersteunen we hierbij.

Dit kan je van IV experts verwachten

  • Wij zorgen altijd voor kwalitatief sterke kandidaten die passen bij jouw organisatie en de rol
  • Wij bieden advies over de invulling van de rol
  • We maken duidelijke afspraken en zorgen voor een open communicatie met korte lijnen
  • We doen een persoonlijke voorselectie door eerst één op één kennis te maken met kandidaten
  • Een vaste, vooraf afgesproken fee
  • No cure, no pay
Vaste professional van IV experts

De tijd nemen om te kijken of er een match is

Het kan natuurlijk zijn dat je wat langer de tijd wil nemen om er achter te komen of jullie een perfecte match zijn. Voordat er een vast dienstverband ingezet wordt moet het 100% kloppen. Daarvoor kun je in overleg gebruik maken van een detavast constructie. De professional gaat eerst op tijdelijke basis (van bijvoorbeeld een half jaar) aan de slag. Daarna is er een mogelijkheid is om dit om te zetten in een vast dienstverband.

Wij denken graag met je mee!

We kijken graag samen naar de uitdagingen in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt of wat jouw organisatie nodig heeft. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak