Onze missie is élke organisatie de informatievoorziening op orde

We vinden het belangrijk dat we jouw verhaal echt kennen en zo altijd jouw behoefte voorop stellen. Alleen zo kunnen we jouw organisatie écht helpen bij het op orde brengen van de informatievoorziening. Daarom maken we altijd tijd om uitgebreid kennis te maken. Dan kijken we naar de IV organisatie waar jij mee te maken hebt. We bespreken wat jij nodig hebt en hoe jullie organisatie het meest geholpen is.

Wil je direct meer weten over onze diensten? Op de contactpagina verwijzen we je direct naar de juiste informatie voor jou.

Zelfstandig verder bouwen aan de IV

Het goed inrichten of optimaliseren van de informatievoorziening is niet binnen een paar maanden klaar. Er zijn heel wat stappen voor nodig en onze diensten helpen je daarbij.

 

  • Een consultancytraject geeft de juiste richting aan de IV en helpt je verder in jouw project
  • De nulmeting zorgt voor het inzicht en geeft je advies over de juiste eerste stappen
  • Coaching of opleiding helpt het team op de goede weg of zorgt voor een goede samenwerking
  • Werving en selectie zorgt voor de professional met de juiste kennis om de IV verder te helpen

Wij kunnen helpen zo lang jij dat wil, maar we vinden het wel belangrijk dat jullie organisatie ook zelf verder kan. Daarom zorgen we er altijd voor dat jij weet hoe je verder kan bouwen aan een goede informatievoorziening. We bespreken samen wat jij nodig hebt en hoe je dat kan organiseren.
In gesprek met IV experts over informatievoorzieningmanagement

Zo gaan wij te werk

Eerste kennismaking

We plannen een kennismaking in met een van onze business adviseurs. Zij zijn er in gespecialiseerd om de juiste vragen te stellen en de echte behoefte te achterhalen. Je gaat samen kijken naar de situatie nu, welke uitdagingen er spelen en wat de ideale situatie is. Een kennismaking is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Experts betrekken

Nu we echt weten wat de behoefte is van jouw organisatie halen we de juiste expert erbij. De experts kennen het vak goed en weten hoe je stappen kan zetten, afhankelijk van de uitdagingen die er spelen. Samen bekijken we jouw verhaal en maken een voorstel. Als jij akkoord bent kunnen we dit voorstel concreet maken en afspraken maken over de uitvoering.

Aan de slag

We gaan aan de slag met het afgesproken plan. Daarvoor plannen we in overleg de nodige afspraken in en zorgen ervoor dat de juiste expert zich in jouw organisatie begeeft. Tussentijds evalueren we regelmatig. Hoe gaat het? Waar staan we ten opzichte van de gestelde doelen? Waar moeten we eventueel wat extra aandacht aan geven?

Evalueren en bouwen

Als het traject helemaal is afgerond evalueren we samen. We zorgen er altijd voor dat we iets achter laten waar jouw organisatie op kan verder bouwen. Je weet hoe je de optimalisatie, de groei of de werkwijze kan voortzetten en wat je daar voor nodig hebt. Wij kunnen altijd ondersteunen waar nodig. Na een tijdje nemen we nog eens contact met je op om te kijken hoe het gaat en of er nog hulp nodig is.

We maken graag kennis met jouw organisatie.

We leren graag jouw organisatie kennen en de mensen achter de organisatie. We kunnen je meer over onze visie op het vakgebied vertellen en hoe deze aansluit bij onze werkwijze en waar wij voor staan. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Profielfoto van Chris van Haren Plan direct een afspraak