Luisteren naar de informatievoorziening

We sparren graag met vakgenoten en met elkaar. Dus waarom zouden we het niet opnemen zodat jij ook deel kan nemen in het gesprek?
Daarom kun jij nu luisteren naar dé podcast op het gebied van informatiemanagement. Of je nou nieuw bent in het vakgebied of al heel wat jaren ervaring hebt. Je kunt alle afleveringen luisteren via jouw favoriete podcast app (Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Pocketcast, Radio Public en Anchor). 

Grip op informatiemanagement

In 10 afleveringen gaan we aan de slag met het inrichten van het informatiemanagement. Elke organisatie heeft er mee te maken en het is dan ook van groot belang dat de informatiehuishouding van jouw organisatie op orde is. Zo'n beetje alle bedrijfsprocessen raken de informatievoorziening. Het op orde krijgen hiervan is dan ook niet 1-2-3 gedaan en daarom is goed informatiemanagement onmisbaar. De specialisten van IV experts gaan je voorzien van een basis stappenplan om het informatiemanagement in te richten. Met elke aflevering een nieuwe stap!

 

Naar de podcast

Podcast-hester-wietse

In 2023 nieuwe afleveringen

In 2023 kun je weer verder luisteren naar dé podcast over het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement. Volg ons op LinkedIn, dan krijg je zeker weten een heads-up wanneer de eerste nieuwe aflevering te luisteren is. 

Podcast-Ellen-web

Vragen na het luisteren van de podcast?

Heb je vragen over de podcast of heb je vragen na het luisteren van een aflevering? Neem direct contact op met Ellen of stel jouw vraag in het formulier. Dan komen wij bij je terug.