Aan de slag als IV-professional

Een traineeship is de perfecte kans om jouw ambities na te streven. Als specialist in het vakgebied verzorgen wij jouw opleiding en begeleiding. Je krijgt als trainee de ruimte en kansen die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een echte IV-professional.

Is een traineeship bij IV experts iets voor jou?

Als trainee bij IV experts ga je jezelf ontwikkelen tot IV-professional. Misschien ben je net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging. Een traineeship zorgt ervoor dat jij direct werkervaring gaat opdoen en daarnaast ook nog eens de juiste achtergrondkennis ontwikkelt. We vinden het belangrijk dat jij echt enthousiast wordt van het vakgebied informatievoorziening management. Jouw softskills sluiten daar dan ook helemaal bij aan:

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je werkt proactief
  • Je helpt mensen graag verder.

Vanuit daar kun jij de benodigde vakinhoudelijke kennis gaan ontwikkelen en deze combineren met jouw softskills. Ook belangrijk: je wil graag leren, bent niet bang om vragen te stellen en om je nieuwsgierigheid te laten zien. Dat helpt jouw leercurve enorm! Je volgt een opleidingstraject en een persoonlijk ontwikkeltraject van een jaar om te groeien naar IV-professional. 

Als dé specialist in het vakgebied maken wij echt het verschil. Wij helpen organisaties al meer dan 12 jaar met het professionaliseren van de informatievoorziening. Daarnaast investeren wij enorm veel in de ontwikkeling van het vakgebied. We zijn continu bezig met het uitbreiden van onze kennis. Die kennis combineren we met ervaringen en ideeën die we uitwerken tot bruikbare tools voor IV-professionals en organisaties. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ambities waar te maken en ideeën verder te ontwikkelen met de juiste ondersteuning en begeleiding.

 

Als trainee ben je natuurlijk volop bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling maar draag je ook zeker bij aan de ontwikkeling van onze organisatie én de ontwikkeling van het vakgebied. Geen zorgen! Dat hoeft niet allemaal tegelijk! Je krijgt van ons de tijd en ruimte die je nodig hebt om stappen te kunnen zetten.

Dit mag je van ons verwachten tijdens jouw traineeship

  • Één op één begeleiding van een consultant die klaarstaat voor jouw inhoudelijke vragen
  • Een leerzame opdracht met ruimte voor ontwikkeling bij een van onze klanten
  • Een traineeguide om jouw ontwikkelplan bij te houden en een boost te geven
  • Twee opleidingen die bijdragen aan de groei van jouw vakinhoudelijke kennis en softskills
  • De mogelijkheid om vakgerelateerde opleidingen en trainingen te volgen
Trainee anniek

Hoe ziet het traineeship eruit?

Als je start als trainee bij IV experts ben je vanaf het begin echt onderdeel van het team. We zorgen ervoor dat jij volledig geïntroduceerd bent in onze werkwijze, ons DNA en dat je kennis hebt gemaakt met zoveel mogelijk collega's. Wij gaan samen jouw ambities en wensen bespreken. Dan zorgen we dat jij kan starten met een leuke opdracht bij een van onze klanten. Je gaat werkervaring op doen en je krijgt de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Naast het volgen van de vakinhoudelijke opleidingen word je ook gecoacht op softskills. Je gaat deelnemen aan een team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van onze organisatie. Je wordt tijdens jouw traineeship gekoppeld aan een een ervaren consultant die jou kan ondersteunen bij al jouw vakinhoudelijke vragen. Daarnaast voer je regelmatig gesprekken met jouw persoonlijke fieldmanager. We vinden het namelijk ook belangrijk dat jij persoonlijk lekker in je vel zit en geniet van jouw traineeship.

 

Een jaar lang ben jij als trainee volle bak bezig met jouw ontwikkeling. Na dat jaar ben jij klaar om als IV-professional zelfstandig aan de slag te gaan bij onze klanten.

Laten we eens kennismaken!

Laten we eens kennis maken! Jouw vooropleiding vinden we niet zo belangrijk, het gaat ons om wie jij nou eigenlijk bent en wat jou drijft. Plan direct iets in met Damaris of vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak