Workshops voor de IV professionals

De workshops halen het beste in alle teamleden naar boven. Er ligt een duidelijke focus op de ontwikkeling van het individu en het ontdekken van de kwaliteiten binnen het team. Daarin is er altijd een goede balans tussen vakinhoud en teambuilding. Met de informatievoorziening (IV) als leidraad gaat jouw team samen met onze coach werken aan de samenwerking. Samenwerking binnen het team, de samenwerking met stakeholders en de organisatie.

Workshops voor één visie in het team

Dezelfde visie binnen het team is onmisbaar voor het op orde brengen en houden van de IV. Onze workshops zorgen ervoor dat jouw team één visie kent. Dat helpt je om te professionaliseren en stappen te zetten met het optimaliseren van de IV. Het is belangrijk dat je goed op elkaar bent ingespeeld en dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheden kent. Met het team op één lijn zitten is vaak niet vanzelfsprekend, maar wel een must om als team succesvol te zijn.

 

Het kan zijn dat het team niet op één lijn zit door bijvoorbeeld:

 • wisselingen in het team
 • wisselingen in de organisatie
 • dat iedereen altijd zijn eigen ding heeft gedaan
 • een ander idee over wat de juiste prioriteiten zijn
 • een andere visie op het begrip 'de basis op orde'

De coaches voor jouw team

Onze coaches Bart, Wietse en Martijn hebben veel ervaring in het vakgebied. Zij zijn nog dagelijks bij onze klanten bezig met:

 • het op orde brengen van de IV
 • grip krijgen op de informatievoorziening
 • het opzetten van informatiemanagement 
 • het opzetten van datagedreven werken
 • het ondersteunen van het functioneel beheer team

Die ervaringen nemen zij mee in de workshops en daardoor begrijpen zij wat er speelt in het vak. Ze herkennen de verschillende situaties waarin teams en organisaties zich bevinden en spelen hier op in. Zo zorgen de coaches ervoor dat de workshops altijd aansluiten bij jouw echte situatie.
Coaches

DISC gecertificeerde coaches

Onze coaches Bart en Wietse zijn DISC gecertificeerd. Dat betekent dat zij jou, met DISC als gesprekskader, je eigen kwaliteiten en valkuilen kunnen laten ontdekken. Als je beter begrijpt hoe je zelf reageert in bepaalde situaties, zul je beter kunnen begrijpen waarom mensen om je heen reageren zoals ze nu doen. Begrip geeft vertrouwen en is de basis voor een goede samenwerking. Zij kunnen jouw team perfect begeleiden bij het behalen van jullie doelen. Lees meer over de toegevoegde waarde in de brochure.

DISC klein

Combineer workshops of kies één thema

De workshops hebben we voor je gecombineerd in vier verschillende thema's. Vanuit onze praktijkervaring weten wij dat hier vaak de behoefte ligt. De thema's zorgen ook voor een optimale ontwikkeling op dat specifieke onderwerp. Het is ook mogelijk om losse workshops te kiezen of meerdere workshops uit verschillende thema's te combineren.

De vier thema's

 1. Communiceren: 3 workshops
 2. Effectief samenwerken: 4 workshops
 3. Van reactief naar proactief: 4 workshops
 4. Datagedreven werken: 3 workshops

Wij helpen je graag om een passend workshop programma samen te stellen. Download hieronder onze brochure. In de brochure lees je alles over de inhoud van de verschillende workshops die bij de thema's hierboven horen.

Op onze locatie of in de eigen werkomgeving

Het helpt om als team ook echt even uit de dagelijkse werkomgeving te stappen. Dat zorgt voor openheid binnen de groep. Het kan ook helpen om zo de huidige situatie eens van een afstandje te bekijken. Jouw team is daarom van harte welkom om één of meerdere workshops bij ons in Veenendaal te volgen. 

 

Kies je ervoor om één of meerdere workshops in de eigen werkomgeving te volgen dan komen onze coaches bij je langs. 

 

Nog even dit: als jij direct leiding geeft aan een functioneel beheer team is het super waardevol om zelf ook deel te nemen aan de workshops. Jij bent tenslotte onderdeel van het team. Als er vertrouwen is en het team open kan zijn versterkt dit het effect van de workshops!

Download de brochure

In de brochure vind je meer informatie over jouw coaches, de inhoud van de verschillende workshops en de thema's.

Terug naar de website

Vraag hier de brochure aan
Workshop mockup

Een inspiratiesessie om de behoefte te bepalen

Ben je nog zoekende naar de beste workshop(s) voor jouw team? Onze inspiratiesessie helpt je om te bepalen waar jouw team behoefte aan heeft, wat het nut én de noodzaak is van goed ingericht functioneel beheer en hoe functioneel beheer in organisatie is gepositioneerd. Hier lees je meer over de inspiratiesessie.

Pizzasessie klein - banner martijn

Wij denken graag met je mee!

Laten we samen eens sparren over wat jouw team nodig heeft. Elk team is namelijk uniek. Wij denken graag mee over het perfecte workshop programma voor jouw team. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan een afspraak