Elke organisatie de informatievoorziening op orde

Het op orde hebben van de informatievoorziening (IV) is belangrijker dan ooit. Er zijn zo ontzettend veel redenen voor, zoals:

  • Je moet voldoen aan wet- en regelgeving
  • Er vindt digitalisering plaats
  • De juiste informatie op moet op het juiste moment beschikbaar zijn
  • Er moet focus zijn op kernactiviteiten
  • Doelstellingen moeten behaald worden

Om ervoor te zorgen dat je als organisatie op een effectieve en efficiënte manier aan de organisatiedoelstellingen kan werken moet de IV op orde zijn. Daarvoor moet de informatievoorziening op de juiste manier ingericht, beheerd en geïnnoveerd worden. Balans, regie en continuïteit zijn daarin onmisbaar. Onze gratis e-books vertellen je meer over de IV-balanscirkel en het gehele IV-ecosysteem!

Wij helpen jouw organisatie met het op orde brengen van de IV. Van het adviseren en ondersteunen in projecten tot het opleiden van professionals en het zoeken naar de juiste mensen voor jouw organisatie. De informatievoorziening is een ontzettend breed begrip en het optimaliseren ervan vraagt dan ook om een brede aanpak: van de organisatie en de mensen tot de middelen en de data.

Weet je nog niet helemaal wat jouw organisatie nodig heeft?

We kijken waar eventuele knelpunten liggen en welke uitdagingen er zijn. Zo kunnen we samen bepalen hoe jij het meest geholpen bent. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. Bel of mail Chris direct, plan iets in Chris zijn agenda of vul het formulier in. 

Profielfoto van Wouter Bennaars Plan een afspraak