De juiste expert voor jouw informatievoorziening

De juiste consultant kan jouw organisatie helpen om stappen te zetten met de ontwikkeling van de informatievoorziening of de continuïteit daarvan. Van grote projecten en uitdagingen tot het zetten van de juiste stappen om de werkdruk te verlagen. 

Er zijn ontzettend veel situaties waarbij een consultant jou verder kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin:

 

  • het team vastgeroest zit in oude denkpatronen
  • er een frisse blik nodig is
  • jullie van centraal naar decentraal functioneel beheer (of andersom) gaan
  • jullie aan de slag gaan met het herinrichten van het applicatielandschap

De juiste consultant kan jouw organisatie helpen om hier op een goede manier mee aan de slag te gaan. 

Wist je trouwens dat je het verlagen van werkdruk ook prima kan combineren met het op orde brengen van de IV? Onze consultants kunnen hands-on meedraaien met jouw team en tegelijkertijd hun expertise inzetten om zaken te optimaliseren! We nemen samen jouw behoeften door en kijken vanuit daar naar de stappen die we gaan zetten. 

 

Is consultancy van IV experts wat jouw organisatie nodig heeft? Plan direct een afspraak in met Koen om te ontdekken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. 

 

Plan een afspraak

Weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Onze nulmeting geeft inzicht in de huidige stand van zaken van de IV en daarmee kunnen we een goed startpunt bepalen. Hier lees je meer over de nulmeting.

Dit zijn de mogelijkheden van consultancy

Hieronder krijg je een idee van de uitdagingen waar wij jouw organisatie mee kunnen helpen. Staat jouw uitdaging er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen je ongetwijfeld toch helpen!

Project

Projecten

Je staat aan het begin van een project zoals een implementatie, je wil de voortgang een handje helpen of een projectplan opstellen.

Advies

Advisering

Je bent op zoek naar een kennispartner die jou hands-on kan adviseren over de informatievoorziening binnen jouw organisatie.

Decentraal centraal

Decentraal - centraal

Jouw organisatie gaat de switch maken van decentraal beheer naar centraal beheer of andersom.

Applicatielandschap

Applicatielandschap

Je wil het applicatielandschap in kaart brengen of herinrichten.

Ketensamenwerking

Ketensamenwerking

Je wil aan de slag met het verbeteren van ketensamenwerking of misschien wel het volledig opzetten ervan.

Beleid

IV-beleid

Je wil aan de slag met het opstellen, uitzetten en implementeren van een goed IV-beleid dat past bij jouw organisatie.

team

Team

Het functioneel beheer team moet geprofessionaliseerd worden of er moet een betere samenwerking tot stand komen.

Informatiemanager

De informatiemanager

Je wil de rol van de informatiemanager op de juiste manier gaan inrichten of er is behoefte aan een ervaren informatiemanager.

Data

Data

Je wil aan de slag met het op orde brengen van data, het opzetten van BI dashboarding of starten met datagestuurd werken.

Onze consultants

Als dé specialist in informatievoorzieningmanagement lopen wij voorop in het creëren van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Al onze consultants hebben veel ervaring in verschillende rollen en organisatielagen. Ook is er een diversiteit in de verschillende branches en achtergronden. Er zijn consultants met een IT-achtergrond, met directe ervaring uit de business (bijvoorbeeld de zorg) of met een beleidsfunctie. Elke uitdaging vraagt om een andere kennisset en kijk op de organisatie. We kijken daarom altijd welke consultant het beste aansluit bij jouw hulpvraag. 

team opleiden banner

Wij denken graag met je mee!

We kijken graag samen naar de uitdagingen in jouw organisatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast wanneer je contact met ons opneemt. We gaan gewoon eens in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt of wat jouw organisatie nodig heeft. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan komen wij bij je terug.

Profielfoto van Koen Luk Plan een afspraak