De volgende stap in jouw carrière

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in het vakgebied informatievoorzieningmanagement. Maar wat is nou echt de volgende stap voor jou en wat is jouw ambitie als het gaat om jouw werk? Wij helpen je vrijblijvend met het zetten van de eerste stappen of gaan op zoek naar de mogelijkheden om jouw ambitie waar te maken.

Wij kennen de markt en de ontwikkelingen in het vakgebied goed. We weten welke rollen er zijn en wat je nodig hebt om een bepaalde rol in te vullen. We beginnen dan ook met het uitpluizen van jouw ambitie. Waar wil je graag naar toe? Welke rol zou jij echt heel graag invullen? Het is dan ook helemaal niet erg als je niet precies weet wat jouw volgende stap of functie moet zijn. Samen gaan we dat ontdekken. 

Door uitgebreid kennis met jou te maken en door de juiste vragen te stellen komen we tot de kern. Waar word jij nou echt blij van en wat zijn jouw kwaliteiten die we verder moeten ontdekken of ontwikkelen? We bespreken welke eventuele opleidingsmogelijkheden er zijn die passen bij jouw ambitie. Daarnaast kunnen we voor jou op zoek naar een opdracht of nieuwe baan die jouw gaat helpen om stappen te zetten.

Vrijblijvend een kennismaking inplannen

Onze recruiters hebben al veel vakgenoten verder geholpen in hun carrière. Ze nemen echt de tijd om jou te leren kennen en jouw wensen waar te maken. Ze kennen de markt goed en weten welke kansen er liggen waardoor ze snel kunnen schakelen. 

Je kunt hier vrijblijvend een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.

Plan een afspraak

De eerste stappen naar het waarmaken van jouw ambitie

1

We maken uitgebreid kennis om te ontdekken waar jouw ambitie ligt. Welke rol zou jij graag oppakken binnen een organisatie en waar in het vakgebied zou jij willen werken?

2

We bespreken samen de mogelijkheden om naar jouw ambitie toe te werken. Denk aan opleidingen, trainingen en een nieuwe baan.

3

We gaan de eerste stappen invullen. We bekijken samen welke opleiding of training je kan volgen. Daarnaast kijken we welke organisaties of branches daarbij passen.

4

Wij gaan op zoek naar de juiste baan of de juiste opdracht. We overleggen altijd eerst met jou wanneer er een interessante kans voor je is en begeleiden je in het sollicitatieproces.

Aan de slag met jouw carrière

Je kunt direct contact met Damaris opnemen om eens te sparren over jouw loopbaan, maar je kunt ook een open sollicitatie achterlaten. We nemen dan dezelfde week contact met je op om eens kennis te maken.

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak