Partnerships-HEADER

ONZE PARTNERS

Onze ambitie is: 'Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.' en dat kunnen we niet alleen.

Omdat we het vakgebied Informatiemanagement zo goed mogelijk willen neerzetten staan wij altijd open voor mooie samenwerkingen. Door de kracht van elkaars specialismen te bundelen verrijken we samen het vakgebied en kunnen we richting geven aan de toekomst van Informatiemanagement.

GLADWELL ACADEMY

IV experts en Gladwell Academy bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

MEER OVER GLADWELL ACADEMY EN IV EXPERTS

INFOLAND

Infoland en IV experts zijn op 1 januari 2020 een officiële samenwerking aangegaan. Samen gaan zij het trainingsaanbod van iProva (de softwaresuite van Infoland) professionaliseren. Waar Infoland voorheen alleen online trainingen aanbood richting klanten, wordt dat aanbod vanaf maart verrijkt met fysieke trainingen. 

MEER OVER INFOLAND EN IV EXPERTS


HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je ideeën of wil je eens sparren over een samenwerking? Neem contact op met Jorg of vul onderstaand formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Jorg
Bel 06-23887904 of mail direct naar j.bolder@iv-experts.com.