Opleiding fullframe

ONTWIKKELING

ONTWIKKELING VAN BINNEN HET VAKGEBIED FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT 

IV experts draagt graag bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Of dat nou is op het gebied van professionalisering of de ontwikkeling van jouw team en professionals, wij denken graag met je mee! Door middel van Coaching & Workshops, Opleidingen en het organiseren van Evenementen, zijn wij jouw kennispartner op het gebied van informatiemanagement. Hieronder vind je meer informatie over de trajecten waarmee wij jouw organisatie kunnen ondersteunen.

COACHING

Wij stellen het beste coaching traject samen voor jouw team. Check onze trajecten en losse workshops!

OPLEIDINGEN

Ik leer, jij leert, wij leren! Ontwikkel jezelf en jouw team op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement! Bekijk de opleidingsmogelijkheden.

 

TRAININGEN

Door middel van korte trainingen kun je direct kennis opdoen over een specifiek onderwerp. Bekijk de onderwerpen, volg een training en pas je kennis direct toe in de praktijk!

EVENEMENTEN

De leukste manier om jezelf verder te ontwikkelen is samen! Daarom hebben wij de evenementen op het gebied van Functioneel beheer en Informatiemanagement op een rijtje gezet.

PIZZASESSIE XL

De jubileum editie van de Pizzasessie XL vindt plaats in Fort Voordorp bij Utrecht! Dit jaar vieren wij 5 jaar Pizzasessie XL en 10 jaar IV experts.

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je nog zoekende naar het beste traject voor jouw team of organisatie? Janouk denk graag met je mee.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk

Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.