Coaching-HEADER

KENNISDELING

KENNIS DELEN IS ONZE PASSIE

Wij willen samen met jou het vakgebied op de kaart zetten. Daarom delen we graag onze kennis over Functioneel Beheer en Informatiemanagement.
Je kunt in onze wiki en blogs uitpluizen of eens relaxt een podcast luisteren als je onderweg bent naar je werk. Ken je onze IV-TV al? Daar geven onze experts jou binnen een paar minuten hun kijk op het vak. Je kunt ook interactief deelnemen aan een van onze (gratis) webinars!

WEBINARS

Iedere twee weken organiseert IV experts een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Bekijk hier de webinar agenda.

WIKI

Op onze Wiki vind je inhoudelijke informatie over het vakgebied aan de hand van bijvoorbeeld whitepapers, sjablonen en meer. Begeef je in onze wereld en doe er je voordeel mee. 

PODCASTS

Sinds 2020 is er Het IV-Café. Deze podcast serie richt zich volledig op het vakgebied Informatiemanagement. Elke laatste vrijdag van de maand een nieuwe aflevering.

BLOG

Blogs door experts over diverse zaken binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

PRESENTATIES & LEZINGEN

Kennis delen is onze passie. Lees meer over de mogelijkheden van onze lezingen en presentaties.

IV community

Sparren met vakgenoten of heb je een handige checklist om te delen? Onze IV community is er om in contact te komen met collega's in ons vakgebied.

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je een keer een bijdrage leveren aan een podcast of heb je een gave blog gelezen of geschreven? Neem dan contact op via marketing@iv-experts.com

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Ellen
Bel 06-11760935 of mail direct naar
ellen@iv-experts.com.