Coaching-HEADER

KENNISDELING

KENNIS DELEN IS ONZE PASSIE

Wij willen samen met jou het vakgebied op de kaart zetten. Daarom delen we graag onze kennis over Functioneel Beheer en Informatiemanagement.
Je kunt in onze wiki en blogs uitpluizen of eens relaxt een podcast luisteren als je onderweg bent naar je werk. Ken je onze IV-TV al? Daar geven onze experts jou binnen een paar minuten hun kijk op het vak. Je kunt ook interactief deelnemen aan een van onze (gratis) webinars!

IV-TV

In IV-TV zullen experts in een paar minuten antwoord geven op vragen of hun visie loslaten op stellingen over het vakgebied. Heb jij ook een stelling voor een van onze experts? Laat het ons weten!

PODCASTS

Sinds 2020 is er Het IV-Café. Deze podcast serie richt zich volledig op het vakgebied Informatiemanagement. Elke laatste vrijdag van de maand een nieuwe aflevering.

WEBINARS

Iedere twee weken organiseert IV experts een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Bekijk hier de webinar agenda.

WIKI

Op onze Wiki vind je inhoudelijke informatie over het vakgebied aan de hand van bijvoorbeeld whitepapers, sjablonen en meer. Begeef je in onze wereld en doe er je voordeel mee. 

BLOG

Blogs door experts over diverse zaken binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

PRESENTATIES & LEZINGEN

Kennis delen in onze passie. Lees meer over de mogelijkheden van onze lezingen en presentaties.

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je een keer een bijdrage leveren aan een podcast of heb je een gave blog gelezen of geschreven? Neem dan contact op via marketing@iv-experts.com

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Ellen
Bel 06-11760935 of mail direct naar
ellen@iv-experts.com.