Coaching-HEADER

COACHING & training

Til jouw Functioneel Beheer team naar een hoger niveau. 

COACHING IN FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT

Functioneel beheer doe je samen. Samen met je team, de business en IT. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat Functioneel Beheer zichtbaar is in de organisatie? Of hoe kun je ervoor zorgen dat je van reactief naar proactief Functioneel Beheer gaat? Allemaal voorbeelden van vraagstukken die je echt alleen als team kan realiseren. Het is dan ook lastig om daar samen een weg in te vinden en als team het eigen Functioneel Beheer verder te ontwikkelen.

Middels onze coachingstrajecten helpen we jou om het hele team mee te nemen in deze ontwikkeling. Onze coaching experts weten alles van Functioneel Beheer, Informatiemanagement én coaching. Door deze combinatie kunnen zij de kennis en kunde samenbrengen in inspirerende sessies gericht op de ontwikkeling van het team en de individuele professional. Samen met jou stellen wij het beste traject samen op operationeel, tactisch of strategisch niveau. De doelstelling van deze trajecten is het middels informatiesessies, groepsgesprekken en zelfgekozen coaching momenten, te komen tot een verdere professionalisering van Functioneel Beheer en Informatiemanagement in jouw organisatie. Het verder ontwikkelen van de hard en soft skills van de individuele professionals zelf is een belangrijk onderdeel van onze coaching trajecten.

Het samenstellen van het perfecte traject voor jouw organisatie kun je doen aan de hand van de coaching menukaart. Hierin is ons complete coachingstraject te vinden maar ook de mogelijkheden voor losse trainingen. Alle onderdelen uit de menukaart kunnen gecombineerd worden tot één traject of worden gegeven als losse training.

Menukaart-coaching-ivexperts

Heb je zelf een sparringpartner of coach nodig die jou kan helpen met jouw individuele vraagstukken met bijvoorbeeld betrekking tot het aansturen van jouw team, het positioneren van het functioneel beheer en communicatie op verschillende organisatieniveaus? Dat kan! Naast de team-coaching bieden wij ook individuele coaching aan op tactische en strategisch niveau!

MEER WETEN OVER COACHING & TRAINING?

Download dan onze Coaching & Training brochure via onderstaande button. Je ontvangt deze dan direct in jouw mailbox!

DOWNLOAD DE BROCHURE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van coaching? Janouk kan je hier meer over vertellen. Neem direct contact met haar op of vul het onderstaande formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.