Advisering-HEADER

STRATEGISCH ADVIES

ÉLKE ORGANISATIE HAAR INFORMATIEVOORZIENING OP ORDE.

Het kan lastig zijn om te bepalen wat je nodig hebt om jouw informatievoorziening op orde te krijgen. Daarom helpen onze experts jou graag om hier inzicht in te krijgen. Dit doen we door middel van onze Quickscan, Nulmeting en Consultancy. Onze Quickscan geeft binnen tien minuten inzicht in de behoeften van jouw informatievoorziening. Wil je wat meer diepgang over de stand van zaken ten aanzien van de informatievoorziening binnen jouw organisatie? Dan kan onze Nulmeting je daar nog meer inzicht in geven.

Elke organisatie is anders en de uitkomsten van de Quickscan of Nulmeting kunnen erg uiteenlopen. Onze experts hebben verschillende specialiteiten en kunnen daardoor helpen bij elke uitdaging binnen jouw organisatie. Wij staan voor iedereen klaar, of het nu gaat om een langlopend traject of een middag sparren met een vakgenoot. Want ook dat is Consultancy. Onze ambitie is tenslotte; “élke organisatie haar informatievoorziening op orde”.

QUICKSCAN

Hoe staat het Functioneel Beheer in jouw organisatie ervoor? Onze Quickscan geeft snel inzicht in de behoeften binnen de informatievoorziening in jouw organisatie.

NULMETING

Door middel van onze Nulmeting kunnen wij helpen om inzicht en grip te creëren met betrekking tot de informatievoorziening in jouw organisatie.

CONSULTANCY

Consultancy biedt veel mogelijkheden om op operationeel, tactisch en strategisch niveau samen na te denken over de informatievoorziening binnen jouw organisatie.

HEB JE NOG VRAGEN?

Professionaliseren is maatwerk. Daarom denken we graag mee over de ondersteuning die het beste bij jou past. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chris.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.