Wil jij maatschappelijke waarde toevoegen én het vak verder helpen?

Jij wil organisaties verder helpen naar een goed georganiseerde informatievoorziening (IV). Je bent enthousiast over informatiemanagement en je werkt doelgericht. Je gaat bij klanten binnen de overheid, zorg en het onderwijs aan de slag met IV-vraagstukken op alle organisatielagen. Bijvoorbeeld het inrichten en positioneren van de IV, van decentraal naar centraal functioneel beheer of implementatieprojecten. Naast jouw eigen opdracht werk je ook samen met jouw IV experts collega’s: een team van vakspecialisten die op een informele manier samenwerken in een warme organisatie. Je werkt graag vernieuwend: het draait bij IV experts niet om het volgen van trends, wij creëren innovatie.

Voordelen van deze functie

 • Je hebt maatschappelijke impact door klanten in de zorg-, overheid- en onderwijssector
 • Naast jouw opdracht bij de klant, krijg je uren om jezelf verder te ontwikkelen
 • Wij zorgen voor jouw opdrachten (en de diversiteit in opdrachten)
 • Je bent onderdeel van een team van vakspecialisten waar je altijd mee kan sparren.
 • Een vaste aanstelling
Werken als consultant

Dit ga je doen

Jij bent de sleutel tot de ontwikkeling van de IV bij onze klanten. Elke organisatie is uniek, dus elke opdracht brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Samen bepalen we jouw (volgende) opdracht. Je adviseert klanten over verbeteringen en je werkt echt samen met de organisatie en het team mee aan de realisatie. Dat kan bijvoorbeeld in een coördinerende rol zijn of als project- of teamleider. Werk je liever mee in de operatie van functioneel beheer? Dat kan! Er is altijd een opdracht die bij jou past. Door onze klanten in de overheid, het onderwijs en de zorg heeft jouw werk maatschappelijke waarde. Denk bijvoorbeeld aan jouw bijdrage in de zorg. Als de informatievoorziening goed is ingericht kan een verpleegkundige doen waar het echt om draait: zorgen voor de patiënt!

 

Je werkt daarnaast mee in één van onze interne productteams. Deze teams richten zich op productontwikkeling en vakinhoudelijke ontwikkeling. Zo verbeter je niet alleen onze diensten, maar heb je ook impact op de ontwikkeling van het IV-vakgebied. Hiervoor krijg je 4 ontwikkeluren per week. Alle consultants komen op vrijdag naar ons kantoor in Veenendaal. Zo kan jij sparren met collega’s, werken aan jouw eigen ontwikkeling of aan de slag met jouw productteam. Deze vrijdag sluiten we natuurlijk af met een borrel!

Over IV experts

Bij IV experts draait het echt om de mensen. Het IV-vakgebied is mensgericht en als organisatie stellen wij de mens voorop. We zijn een ‘platte organisatie’ met korte lijnen. We groeien hard, maar we blijven dicht bij onszelf en ons DNA: Vertrouwen, groeien en verbinden.

 

Er is veel ruimte voor gezelligheid, we eten (te) vaak taart en we doen regelmatig leuke activiteiten (daar hebben we een fun team voor). Naast al die gezelligheid en taart werken we met alle teams keihard aan onze doelstellingen. Er is ruimte om kritisch te kijken naar de stappen die we zetten. Zo bepalen we samen de juiste richting van onze organisatie. Successen zijn van ons allemaal en mogen ook gevierd worden. Jouw groei vinden we belangrijk. Wij faciliteren jouw ontwikkeling en geven je de ruimte om stappen te zetten in jouw carrière bij IV experts.

Team IV experts weekend weg 2023

Dit krijg je van ons

 • Een werkweek van 32 tot 40 uur
 • Een salaris tussen de € 3.500 en € 4.500 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden
 • Een opleidingsbudget van € 2.500 per jaar
 • Een vaste aanstelling
 • Een pensioensverzekering: op je oude dag ontvang je echt alles wat je hebt opgebouwd
 • Leuke feestjes, activiteiten, borrels en een jaarlijks weekendje weg
 • Je kan deelnemen aan ons vitaliteitsprogramma
 • Een thuisbasis op ons kantoor in Veenendaal

Dit breng je mee

 • 2 tot 5 jaar werkervaring in het vakgebied informatiemanagement (denk aan functioneel beheer, datagedreven werken en procesmanagement binnen de IV)
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Communicatieve vaardigheden
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal woord en schrift
 • Analytisch vermogen
 • Flexibiliteit om snel te schakelen
 • Jij bent organisatiesensitief en hebt een goede kijk op bedrijfsprocessen

Zo zou jouw agenda er bijvoorbeeld uit kunnen zien:

 

Medior consultants agenda

 

Dit zegt ons team

Niemand kan natuurlijk beter vertellen hoe het is om als consultant bij IV experts te werken dan... onze consultants natuurlijk! Lees hier hun verhalen.

Profielfoto van Liza

Liza is 3 jaar geleden als trainee begonnen bij IV experts en heeft als consultant inmiddels al de nodige klanten kunnen helpen. “Ik voel bij iedereen de passie en het enthousiasme voor het vak. Daardoor voel ik echt de verbinding met IV experts en mijn collega’s. Je bent geen nummer, maar het gaat echt om de mens. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen, maar als het nodig is durven we de mensen boven het geld te verkiezen. Een rol als consultant kan ik natuurlijk bij meerdere werkgevers vinden, maar bij IV experts krijg je echt de kans om mee denken en mee te werken aan de ontwikkeling van het vak en de organisatie. En dat vind ik juist zo mooi. Het is erg belangrijk dat mensen bij ons DNA passen, daarom kijken we ook echt naar ieders persoonlijkheid. Super fijn, want daardoor zijn mijn collega’s (op hun eigen manier) net als ik. Zo ontstaan (zakelijke)vriendschappen vanzelf!

Liza

Profielfoto van Tom

Tom werkt alweer bijna 3 jaar bij IV experts. Hij heeft voor IV experts gekozen omdat het echt om de mens draait. “Je bent geen nummer maar echt een persoon in een organisatie met een kleinschalig gevoel. De werkzaamheden zijn heel divers, zowel voor de klant als voor IV experts. Je krijgt veel ruimte om ‘je ding te doen’. Daarbij draag je veel verantwoordelijkheid en dat vraagt natuurlijk ook de nodige inzet. Ik vind de vertrouwde omgeving en de omgang met elkaar heel fijn. Na mijn eerste gesprek werd ik ook direct blij van het familiegevoel dat ik kreeg. Ik krijg echt de ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn horizon te verbreden. Daarvoor moet ik soms wel uit mijn comfortzone stappen. Daarnaast mag ik ook niet klagen over de arbeidsvoorwaarden, maar dat is voor mij niet belangrijker dan het werkplezier!”

Tom

Profielfoto van Sharon

"De redenen die ik een aantal jaar geleden had om voor IV experts te kiezen zijn nog steeds de dingen die ik het allerleukst vind. Ik heb hele leuke collega's en ik voel me echt op mijn gemak. Iedereen is verschillend, maar toch delen we dezelfde normen en waarden. Er is superveel ruimte voor ontwikkeling waarbij er echt wordt gekeken naar jou als persoon en de kwaliteiten die je hebt. Ik heb zelf heel veel ruimte gekregen om te ontdekken waar mijn kracht ligt. Van recruiter, naar backoffice en nu ben ik op weg naar een rol als consultant. Er heerst hier trouwens ook echt géén haantjescultuur, dat vind ik heel fijn. Als iemand iets moois behaald zijn we oprecht blij voor elkaar. En naast het werk is er ook heel veel ruimte voor leuke dingen: samen sporten, MUDmasters, fun-activiteiten. Ik ben altijd wel van de partij!"

Sharon

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen? Damaris beantwoordt deze graag. Je kan haar bereiken via damaris@iv-experts.com of 06-25089916. Wil je direct solliciteren? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Veenendaal, zodat jij direct de sfeer kunt proeven. Als jij en wij positief zijn, volgt er een kennismaking met twee collega’s uit het team. Na twee positieve gesprekken volgt ons aanbod en heten we je graag welkom bij IV experts!

Neem eens contact op met Damaris!

Je mag Damaris altijd direct bellen of je kan direct jouw gegevens achterlaten via het formulier, dan neemt zij contact met jou op. Net wat jouw voorkeur heeft.

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak