Maatschappelijke waarde leveren als consultant

IV experts is meer dan alleen een werkgever voor uitdagend werk: jij krijgt de kans om een betekenisvolle bijdrage te leveren met maatschappelijke impact. De sectoren overheid, zorg en onderwijs waarin wij werken, zijn daar de ideale omgeving voor. Het draait bij ons echt om de mensen. We zijn een ‘platte organisatie’ met korte lijnen. We groeien hard, maar we blijven dicht bij onszelf en ons DNA: vertrouwen, groeien en verbinden.

Dit maakt IV experts een unieke werkplek

Vaste aanstelling

Vertrouwen is een van onze kernwaarden. Je krijgt bij ons na je proeftijd direct een vaste aanstelling. Want wij hebben vertrouwen in jou.

 

Uren om te werken aan jouw ontwikkeling

Je krijgt elke week 4 ontwikkeluren. Die uren besteed je aan jouw persoonlijke en professionele groei. Ook werk je samen met een productteam aan de ontwikkeling van IV experts en het vakgebied.

 

Warme en informele cultuur

Verbinden is een belangrijk onderdeel van onze cultuur én een van onze kernwaarden. Als consultant ben je veel bij de klant. We blijven met elkaar in verbinding door bijvoorbeeld eens in de twee weken met z'n allen in Veenendaal te werken, het werken in productteams en leuke teamuitjes.

 

Opdrachten van waarde die bij jou passen

Je besteed elke week veel tijd op je opdracht bij de klant. We vinden het belangrijk dat de opdracht bij je past. Een omgeving waar jij je goed in voelt, waar je werk doet waar je energie van krijgt en waar jij je kan ontwikkelen. De sectoren waar wij in werken zijn overheid, zorg en onderwijs. Jouw opdracht voegt daarom ook maatschappelijk waarde toe.

 

Een team om op terug te vallen

Je bent zelfstandig aan het werk bij de klant. Maar je doet het niet alleen! Jouw collega consultants staan altijd voor je klaar (en jij voor hen). Je kan kennis met hen uitwisselen, vragen stellen en samenwerken. 

Werkenbij USPs

Aan het werk bij onze klanten

Als consultant help jij onze klanten met het inrichten van de informatievoorziening. Je krijgt te maken met verschillende klanten en verschillende opdrachten. Je bent bezig op alle niveaus en elke werkomgeving is weer anders.  Jouw doel? De informatievoorziening zo inrichten, dat de juiste informatie, op het juiste moment, aan de juiste mensen gepresenteerd wordt. Zodat bijvoorbeeld de zorgprofessional kan focussen op de zorg voor de patiënt en gemakkelijk informatie kan verwerken en inzien. Lees hier meer over wat jij gaat doen bij onze klanten binnen de zorg, de overheid of het onderwijs.

 

Meer lezen over het werken bij onze klanten

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Een werkweek van 32 tot 40 uur
  • Een vaste aanstelling
  • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden
  • Een opleidingsbudget van € 2.500 per jaar
  • Per week 4 ontwikkeluren (te besteden aan jouw ontwikkeling)
  • Een pensioensverzekering: op je oude dag ontvang je echt alles wat je hebt opgebouwd
  • Zo nu en dan thuiswerken (als je dat wil)
  • Leuke feestjes, activiteiten, borrels en een jaarlijks weekendje weg
  • Je kan deelnemen aan ons vitaliteitsprogramma
  • Een thuisbasis op ons kantoor in Veenendaal
Arbeidsvoorwaarden

Verhalen van onze consultants

Onze consultants vertellen als geen ander hoe het is om in deze rol te werken. Lees hier hun verhalen over het werk als consultant bij IV experts.
Profielfoto van Erwin Lubbersen

Erwin Lubbersen

Consultant

Erwin werkt sinds 2023 bij IV experts als consultant. "We kunnen echt op elkaar bouwen. Dat klinkt op papier natuurlijk heel leuk, maar het is ook echt zo.”

Lees het verhaal van Erwin
Profielfoto van Jeroen Hardeman

Jeroen Hardeman

Consultant

Jeroen begon als stagiair bij IV experts en is nu consultant. " Doordat ik werk in IV-management kan 'het maatschappelijke systeem' verbeteren, in plaats van alleen maar te roepen aan de zijlijn."

Lees het verhaal van Jeroen
Profielfoto van Michella Meijer

Michella Meijer

Consultant

Michella werkte in 2019 bij IV experts en miste de vakcollega's. Sinds september 2023 is ze terug. "Er is veel ruimte om je eigen professionele invulling aan een opdracht te geven."

Lees het verhaal van Michella

Jouw fieldmanager

Wanneer je als consultant aan de slag gaat, wordt Hester jouw fieldmanager. Je zal veel contact met haar hebben over jouw opdracht, jouw behoeften en over hoe het met je gaat. 

 

Onze collega's van sales halen bij onze klanten opdrachten op. Het liefst willen we natuurlijk zoveel mogelijk opdrachten invullen. De motor moet blijven draaien. Maar daarin mogen we de mens niet vergeten. Hester vertegenwoordigd daarom als fieldmanager jouw behoeften en wensen. Zo blijven we persoonlijke aandacht houden voor jou als consultant.

Lees in het interview met Hester wat de rol van fieldmanager inhoudt en wat ze voor jou betekent. 

 

Lees het interview met Hester

Fieldmanager Hester

Lees meer over het werken bij IV experts

Er is zoveel meer te vertellen over het werken bij IV experts. Dat hebben we voor je verzameld in onze werken bij brochure. Download de brochure via de knop hieronder.

Terug naar de website

Download de brochure
www.iv-experts.com (1)

Onze vacatures

Consultant informatiemanagement

Veenendaal

IV experts

Vast

Wil jij als consultant aan de slag? Bekijk dan deze vacature of solliciteer hieronder direct.

Meer over deze vacature

Senior informatie adviseur

Veenendaal

IV experts

Vast

Wil je wat meer weten over een strategische consultant functie? Bekijk dan deze vacature.

Meer over deze vacature

Senior Recruiter

Veenendaal

IV experts

Vast

We zijn ook op zoek naar een recruiter. Ben of ken jij iemand? Bekijk dan deze vacature.

Meer over deze vacature

Meer weten over werken als consultant?

Damaris kan je nog meer vertellen over een rol als consultant bij IV experts. Je kan haar vrijblijvend bellen of direct een kennismaking in haar agenda plannen. 
Je kan ook direct jouw cv met ons delen. Damaris neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Profielfoto van Damaris Basten Plan een afspraak