over-ons-HEADER-2

OVER ONS

 

Onze ambitie is “elke organisatie haar informatievoorziening op orde”

Ambitieus, dat weten we, maar zeker niet onmogelijk! De informatievoorziening speelt een steeds grotere rol in veel organisaties. Wij vinden het dan ook van groot belang dat deze goed ingericht is.

We hebben een passie voor het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Het enthousiasme dat wij voor dit vakgebied hebben delen we dan ook graag met anderen. Natuurlijk om onze ambitie waar te maken, maar ook om het vakgebied nóg beter op de kaart te zetten. Want werken aan die ambitie doen we niet alleen, als IV experts. Daar hebben we alle informatieprofessionals van Nederland voor nodig. Samen kunnen we kennis delen en zo de informatievoorziening in organisaties optimaal inrichten.

In 2010 is Functioneel-Beheerder.com gestart. Inmiddels, heel wat jaren later zijn we uitgegroeid tot IV experts, een mooie club professionals met passie voor het vakgebied en met de drive om onze ambitie waar te maken. Benieuwd naar onze route van 2010 naar nu? Check ons verhaal!

WE ZIJN EEN HECHTE CLUB WAAR VERBINDEN, AMBITIES, BETROKKENHEID EN PASSIE IN ONS DNA ZIT

We ontwikkelen onszelf samen, op persoonlijk vlak én als professionals. Ontwikkeling is dan ook iets wat we wij IV experts ontzettend belangrijk vinden. We zetten ieder in zijn/haar kracht en bieden de ruimte voor opleiding en coaching. Onze secondaire ambitie “wij gaan voor jouw ontwikkeling” is daarom voor onze collega’s, voor jou als individu, voor jou als opdrachtgever en voor de organisaties die we ondersteunen.

Benieuwd naar wat Functioneel Beheer nou eigenlijk is in een notendop? Kijk dan eens op onze 'wat is Functioneel Beheer?' pagina!

IV ACADEMY

Omdat we weten dat de groei van professionals ontzettend veel kan betekenen voor ons vak hebben we de IV academy opgezet. Dit is de plek om te werken aan jouw ontwikkeling in het vak of aan de ontwikkeling van jouw team. We bundelen hier onze kennis en kunde en delen dit met informatieprofessionals door heel Nederland. Als kennispartner willen we dat de academy voor iedereen toegankelijk is en dus kun je off- en online trainingen en lessen volgen die samengesteld zijn door onze experts. Door onze expertise en specialisatie merken we natuurlijk ook dat de IV een veranderende wereld is. Door elkaar daar verder in te helpen dragen we samen weer bij aan onze ambitie.

JORG
CEO, IV experts

Een veilige en vertrouwde omgeving creëren waarin mensen met een passie voor hun vakgebied kunnen groeien en ontwikkelen. Niet voor niks zijn twee pijlers van IV experts ‘veiligheid voor thuis’ en ‘wie goed doet, die goed ontmoet’. Dit is een omgeving waarin ik zelf had willen werken en ik hoop dit nog heel veel jaren te kunnen bieden aan onze (toekomstige) collega’s.

MARTIJN
CIO, IV experts
Ons doel is het vakgebied informatiemanagement verder te ontwikkelen en een prominente positie te geven in iedere organisatie in Nederland. Met mijn passie, kennis en kunde neem ik mijn collega’s en vakbroeders en -zusters graag mee op reis door dit uitdagende werkveld en laat ze graag zien wat hun toegevoegde waarde is in het neerzetten van een wendbare, betrouwbare en innovatieve informatievoorziening.

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN? BEKIJK ONZE INSTAGRAM PAGINA!

Werken bij iv experts

Wij zijn een ontzettend hechte club en werken samen aan onze ambitie. Zou jij samen met ons een bijdrage willen leveren aan het vakgebied en ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij IV experts? Kijk dan eens op onze werken bij website voor verhalen en mogelijkheden!

WERKEN BIJ IV EXPERTS