A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Dit boek van Willem Meijer neemt je mee in de wereld van volwassen functioneel beheer, de bedrijfsprocessen en de ondersteuning ervan door de afdeling functioneel beheer. De groei naar volwassen functioneel beheer staat centraal. Deze groei wordt uiteindelijk vooral bereikt omdat niet de bedrijfs-applicaties, maar de bedrijfsprocessen en de kennis ervan centraal staan. Met het uitvoeren van de bedrijfsprocessen wordt het geld verdient. Functioneel beheer dient deze processen als geen ander te kennen, te begrijpen en deze processen uiteindelijk te vertalen naar oplossingen die door systemen adequaat wordt ondersteund en door eindgebrui-kers worden ingezet om hun processen succesvol uit te voeren.

Bestel dit boek hier.

Naar_volwassen_functioneel_beheer.pngHet boek neemt je ook mee in de wereld van functioneel beheer waar het mogelijk is om te groeien naar volwassen functioneel beheer en geeft duidelijk en met praktische voorbeelden aan hoe daar te komen. Hoe wordt functioneel beheer voor nu en de toekomst georganiseerd en hoe wordt het volwassenheidsniveau van een bestaande afdeling bepaald? Wat moet er allemaal gebeuren om het ultieme doel - een adequate informatievoorziening - te organiseren. Dit boek geeft op deze vragen de antwoorden.

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL