A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Wij hebben onze eigen visie op het vakgebied Informatiemanagement en aan de hand van een aantal modellen lichten wij dit graag toe! In het model 'doelenpijl', laten wij in een prioritering van wijzigingen zien dat het belangrijk is om je te realiseren dat elke wijziging een bepaald doel heeft.

 

Hoe worden wijzigingen in jouw organisatie geprioriteerd? Op basis van grootte en tijdsbesteding, op basis van impact of op basis van wie het hardst roept? Belangrijk is om je te realiseren dat elke wijziging een bepaald doel heeft. Inzicht in dit doel is cruciaal om wijzigingen op de informatievoorziening goed te kunnen prioriteren.

 

Het kan natuurlijk dat dit model er voor jouw organisatie heel anders uitziet. Wil je weten hoe jij de doelen voor jouw organisatie goed kan prioriteren? Neem contact met ons op en samen komen we tot nieuwe inzichten!

 

Vul het onderstaande formulier in om het model te downloaden.

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL