A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Wat is het ultieme doel van de informatievoorziening (IV)? Wat ons betreft is dit vrij simpel te duiden: het mogelijk maken van effectieve, efficiënte en onderscheidende dienstverlening en/of productie door de juiste informatie, op het juiste moment, aan de juiste mensen te presenteren. 

 

Ontwerp zonder titel-2Daarvoor is het van belang dat je de informatievoorziening goed en compleet inzichtelijk hebt. Zo kun je sturen op de juiste componenten en factoren om het ultieme doel van de IV te behalen.

In dit e-book vind je de weergave van wat wij als 'het IV ecosysteem' beschouwen.De eerste complete weergave van de  informatievoorziening met alle componenten en factoren die er volgens ons toe doen. Dit is geen model of framework maar een verzameling “good practices”, die waarschijnlijk nog zal veranderen na verloop van tijd.

 

Feit is dat de IV nooit klaar is met groeien en veranderen en dat wij ervoor open staan om het IV ecosysteem te laten mee veranderen met de ontwikkelingen die wij zien en ervaren.

Op naar een informatievoorziening die ons optimaal bedient!
Het IV ecosysteem is ontwikkeld door IV experts en dit e-book gepubliceerd op 25 oktober 2021.

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL

Meer lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik op één van onderstaande tags om meer interessante items te vinden.