A profile picture of Jeroen Hardeman

Geschreven door

Gepubliceerd op

Nu gaat het echte leven pas beginnen… is wat ‘ze’ altijd zeggen. Het verdedigen van mijn scriptie is achter de rug en mijn eerste fulltime contract is getekend. Ik ga de wereld van informatiemanagement ontdekken bij IV experts! Maar waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Ik neem je even kort mee.

VAN STAGIAIR NAAR CONTENT MARKETEER

Mijn carrière bij IV experts begon al bij de eerste stage die ik moest lopen vanuit de HAN (opleiding bedrijfskunde). Ik heb toen bij IV experts een marktonderzoek uitgevoerd. Na dat met een voldoende te hebben afgerond ben ik parttime werkzaam gebleven bij IV experts, als (content) marketeer. Op dit pad heb ik mijn grafische vormgeving verder kunnen ontwikkelen en stiekem al een paar Functioneel Beheer taken op mij mogen nemen, zoals het schrijven van gebruikershandleidingen, helpen met het optimaliseren van onze processen en het inrichten van een KANBAN werkwijze!

VAN CONTENT MARKETEER NAAR AFSTUDEERDER

Toen ik mijn afstudeeropdracht moest gaan zoeken, was de keuze ook snel gemaakt. Breder oriënteren was niet nodig want dat ik bij IV experts verder zou willen, wist ik toen al. Dat kwam tevens goed uit want IV experts had voor mij een schitterende opdracht en het vinden van een (afstudeer) stagebedrijf in coronatijd is voor studenten een onbegonnen taak.

Ik had een mooie opdracht waarin ik onderzoek heb gedaan naar de organisatiecultuur van IV experts in relatie tot de groei van de organisatie. Het heeft geleid tot waardevolle inzichten en bruikbare adviezen voor de organisatie. Uiteindelijk heb ik mijn scriptie weten te verdedigen met een 8,5 als eindresultaat. Natuurlijk een geweldig resultaat waar ik enorm trots op ben. Ik vond het hierin ook erg belangrijk dat ik niet alleen een goed cijfer haalde, maar dat het resultaat ook écht bruikbaar was voor IV experts.

VAN AFSTUDEERDER NAAR TRAINEE FUNCTIONEEL BEHEER!

En dan nu beginnen als Trainee Functioneel Beheer. Ik kijk er zo naar uit! Een volledig nieuwe stap waar ik stiekem een beetje zenuwachtig voor ben maar voornamelijk enthousiast. Natuurlijk heb ik tijdens mijn marketing werkzaamheden bij IV experts al een hoop meegekregen over het vakgebied en de opleiding bedrijfskunde heeft mij een goede basis gegeven voor dit vak. Tijdens het bewandelen van dit pad wil ik veel gebruik maken van mijn creativiteit, flexibiliteit en toegankelijkheid. Met mooie opdrachten, talloze cursussen en trainingen én collega’s die altijd voor mij klaar staan, denk ik dat IV experts voor mij de perfecte leermeester zal zijn om de wereld van informatiemanagement te gaan veroveren!

Naast mijn fulltime werk voor IV experts heb ik nog ontelbaar veel interesses en hobby’s (ja, stilzitten is niks voor mij!). Zo sta ik in mijn vrije tijd het liefst op het podium met mijn 80’s tribute band, Ten15! Daarnaast zal ik bezig blijven met grafische vormgeving, videografie, audio design, schrijven en zal ik voor elke Formule 1 training, kwalificatie en race, klaar zitten op de bank. En wanneer straks de zon weer schijnt, neem ik in de weekenden plaats op het zadel van mijn motor (rijbewijs A is bijna in the pocket).

Wil je een frisse bedrijfskundige blik op jouw vraagstuk over informatievoorziening of wil je gewoon eens met mij babbelen over mij, jou en/of jouw organisatie? Neem dan zeker contact op, want vanaf hier kan ik alleen maar leren!

 

Jeroen gaat van start op zijn eerste Functioneel Beheer opdracht en mag ROC A12 helpen met het uitwerken en inrichten van Osiris! 🥳 Heel veel succes Jeroen!

 

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL

Meer lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik op één van onderstaande tags om meer interessante items te vinden.