A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Keuzes, keuzes, keuzes... De opleidingen van de IV academy zijn voor elke professional. Op elk niveau hebben we een opleiding die je verder helpt. Maar waar sta jij nu? Welke opleiding helpt jou?

 

 

De opleidingen 

 

In de opleiding Introductie Functioneel Beheer is voor iedere functioneel beheerder die start in het vakgebied of de basis van het vak wil ontwikkelen. Tijdens de opleiding leer je wat er wel en niet bij jouw rol hoort. Je leer hoe je behoefte ophaalt in jouw organisatie en hoe je impact en prioriteit bepalen. Wat is informatievoorziening precies? Hoe kan je het proactief beheren? Na de opleiding weet jij het.

 

De opleiding Tactisch Functioneel Beheer is voor de ervaren IV-professional die verdieping zoekt. Je leert waar de balans ligt tussen verandering en continuïteit en hoe je deze kan bewaken. Je leert jezelf en het functioneel beheer te positioneren in de organisatie. Na deze opleiding pak jij de regie op de informatievoorziening. Ook gaan we aan de slag met het waarborgen van de kwaliteit van de IV.

 

Tijdens de opleiding Strategisch Informatiemanagement ga jij aan de slag met het opstellen en uitvoeren van een IV-strategie en een IV-beleid: Dé basis om de IV op orde te brengen. Je leert hoe je strategische IV-programma’s en projecten prioriteert en stuurt. Na deze vier dagen weet jij wie jouw belangrijkste stakeholders en leveranciers zijn en hoe je de samenwerking met hen bijdraagt aan de IV-strategie. Ook krijg je inzicht in de samenhang en impact van de verschillende IV-componenten.

 

 

Handvatten voor morgen

 

Al onze opleidingen zijn praktijkgericht. Je gaat samen met de trainers en andere deelnemers sparren over jouw specifieke praktijksituatie. Onze trainers behandelen verschillende tools die jou helpen met het maken van keuzes, het waarborgen van de balans of het bepalen van impact en prioriteit. Zo krijg jij genoeg inspiratie en handvatten om er morgen mee aan de slag te gaan. Heb je tijdens de opleiding of daarna nog vragen? Onze trainers helpen je ook na de opleiding verder.

 

Volg hieronder de route om de ontdekken welke opleiding jou verder helpt.

 

 

2024 (1)

 

 

Bekijk op volledig scherm

 

 

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL

Meer lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik op één van onderstaande tags om meer interessante items te vinden.