A profile picture of Henri Pater

Geschreven door

Gepubliceerd op

henri-pater

Welke functie vervul jij binnen IV-experts.com

Ik vervul de functie van Consultant Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

Hoe lang ben je hier al werkzaam?

Ik werk bij IV-experts.com sinds april 2019.

Hoe ben jij in aanraking gekomen met IV-experts.com?

Zo’n zes jaar geleden raakte ik in gesprek met Martijn Buurman, bij Achmea, door het feit dat ik iets had gedownload van www.functioneel-beheerder.com. Dat vond Martijn natuurlijk wel interessant. 

Enige tijd later zag ik dat IV-experts.com een berichtje postte, dat ze mensen zochten en ik dacht, laat ik gewoon eens reageren. Ik zat nog wel op mijn plek bij Sandd maar als mijn project af zou lopen, wilde ik wellicht overstappen. Martijn vertelde mij dat er nooit een goed moment is om over te stappen, dus waarom nu niet. Zodoende ben ik in gesprek gegaan met verschillende mensen bij IV-experts.com met als resultaat dat ik in januari 2019 mijn krabbel heb gezet.

Wat voor een soort opdracht voer je vooral uit bij onze klanten?

Bij Sandd vooral Functioneel Beheer, coördinatie Functioneel Beheer en ik ben een soort deelproject-leider op een groot AFAS-project. Bij Deltion doe ik Informatiemanagement en daar zit ook weer een mix tussen Informatiemanagement en Projectleiding. Het gaat er bijvoorbeeld om, om sommige kleine dingen live te krijgen of afspraken maken als er ‘meer’ moet komen op het gebied van informatievoorziening.

Hoe zou jij het werken bij IV-experts.com in één zin omschrijven?

Als een leuke plek met collega’s, die allemaal passie hebben voor hetzelfde vakgebied, samenwerken en daarmee voor opdrachtgevers een autoriteit zijn op het vakgebied zelf.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Op dit moment studeren. Doe ik het graag? Dat nog niet… Maar daarnaast veel sporten. Fietsen, hardlopen of een keer een balletje trappen. Maar vooral fietsen of hardlopen. Dan ben ik van niemand afhankelijk en kan ik gaan wanneer ik wil! De onafhankelijkheid vind ik heerlijk.

Consultant worden bij IV-experts.com?

Wil jij ook consultant worden bij IV-experts.com? Kijk dan eens op de Werken bij-site!

WERKEN BIJ IV EXPERTS

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL

Meer lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik op één van onderstaande tags om meer interessante items te vinden.