Bekijk ook onze andere webinars

Goed dat je erbij was! We hopen dat je het webinar jou verder kan helpen in jouw werk. 

Je ontvangt binnenkort van ons de replay zodat je het webinar nog eens rustig terug kan kijken.

Heb jij ook al tickets voor de Pizzasessie XL?

Op 23 mei 2023 vindt de Pizzasessie XL plaats. Hét evenement op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement! Al jaren komen IV-professionals vanuit het hele land naar ons kennisevent. De dag is rijk gevuld met 3 keynotes van grote sprekers en 3 interactieve break-out rondes waarin je kan kiezen uit 10 verschillende onderwerpen.

 

De hele dag breng je door tussen vakgenoten uit allerlei verschillende branches en organisaties. En na alle serieuze zaken, sluiten we af met heerlijke vers gebakken pizza's van Viva la Pizza!

Wij verzorgen deze dag alles voor je, van de vakinhoud tot aan de pizza! Jaarlijks gingen zo'n 400 deelnemers je al voor!

 

Bekijk hier rechts de video voor een sfeerimpressie van 2022!

 

Lees meer over de Pizzasessie XL

Napraten met vakgenoten

Wil je nog eens verder praten over het vak? Kijk dans eens op de IV-community.  Hét platform voor IV-professionals om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Aanmelden is gratis en er zitten geen verplichtingen aan!

 

Op de IV community is een brede doelgroep actief, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. Je kunt er handige frameworks, modellen en tools vinden. Daarnaast kun je vragen stellen en ervaringen delen over het vakgebied. Het doel is om kennis te delen met elkaar. 

 

Aanmelden bij de IV community

Lisa en debby