Volgend jaar zijn er weer nieuwe webinars

Goed dat je erbij was! We hopen dat je het webinar jou verder kan helpen in jouw werk.

Je ontvangt binnenkort van ons de replay zodat je het webinar nog eens rustig terug kan kijken. We zijn op dit moment ook een planning aan het maken voor de webinars van 2024.

De Pizzasessie XL van 2024

De Pizzasessie XL is hét evenement op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement! Al zo'n 8 jaar op rij komen IV-professionals vanuit het hele land naar ons kennisevent. De dag is rijk gevuld met keynotes en interactieve break-outs.

 

We houden natuurlijk vast aan de traditie die 7 jaar geleden is begonnen: Kennis, inspiratie en pizza op de derde dinsdag van mei.

 

Dus zet het alvast in je agenda: 21 mei 2024 - Pizzasessie XL met IV experts.

 

De hele dag breng je door tussen vakgenoten uit allerlei verschillende branches en organisaties. En na alle serieuze zaken, sluiten we af met heerlijke vers gebakken pizza's van Viva la Pizza!

Wij verzorgen deze dag alles voor je, van de vakinhoud tot aan de pizza! Jaarlijks gingen zo'n 400 deelnemers je al voor!

 

Tickets bestellen

Napraten met vakgenoten

Wil je nog eens verder praten over het vak? Kijk dans eens op de IV-community.  Hét platform voor IV-professionals om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Aanmelden is gratis en er zitten geen verplichtingen aan!

 

Op de IV community is een brede doelgroep actief, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. Je kunt er handige frameworks, modellen en tools vinden. Daarnaast kun je vragen stellen en ervaringen delen over het vakgebied. Het doel is om kennis te delen met elkaar. 

 

Aanmelden bij de IV community

Lisa en debby