header jeff

IV ACADEMY

 

DIT IS DE IV ACADEMY

De ontwikkeling van de IV professional is een belangrijke pijler voor de ontwikkeling van het vakgebied. Door jezelf te blijven ontwikkelen kun jij de regie houden op jouw informatievoorziening. Onze opleidingen en trainingen zorgen ervoor dat je de juiste skills in huis hebt om de informatievoorziening in te richten, te blijven optimaliseren en beheren. Of je nou een beginnende IV professional bent of al wat jaren ervaring op jouw CV hebt staan, wij hebben een opleiding die bij jouw kennisniveau en de volgende stap in jouw carrière past.

 

ONTWIKKEL JEZELF OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

opleidingen-iv-academy
OPLEIDINGEN
Ontwikkel jezelf in Functioneel Beheer en Informatiemanagement of fris jouw kennis over het vakgebied weer eens op met een van onze opleidingen!
workshop-header-homepage
WORKSHOPS
Ontwikkel jouw vaardigheden en competenties en ga direct aan de slag met de handvatten uit de workshops.
patrick grijs
ONLINE ACADEMY
Trainen vanuit huis, toegang tot de IV community en jouw persoonlijke online leeromgeving.

Wij zijn lid van de NRTO

NRTO-logo 2

De NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is de branche organisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. De ambitie van de NRTO is 'het beste uit mensen (jong en volwassen) halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren'. Kwaliteit staat centraal.

De NRTO staat o.a. voor het realiseren van een kwalitatief erkend, flexibel en gevarieerd opleidings- en trainingsaanbod.


Wat betekent ons lidmaatschap bij de NRTO voor jou?

Voor onze opleidingen en trainingen voor consumenten hanteren wij de algemene voorwaarden van de NRTO welke tot stand zijn gekomen in overleg met de consumentenbond. Daarnaast houden wij ons aan de gedragscode van de NRTO. Voor zakelijke klanten hanteren wij onze eigen algemene voorwaarden.

Myrhte contact

De keuze is reuze, dus wat is jouw ambitie?

Heb je vragen over persoonlijke groei of het verder ontwikkelen van jouw team? Twijfel je over wat het beste bij je zal passen? Of zijn er andere zaken die je graag nog wilt weten over de IV academy? Myrthe helpt jou kosteloos met het maken van de juiste studiekeuze, zodat de opleiding, workshop of digitale training perfect bij jouw persoonlijke ontwikkeling zal aansluiten. Neem direct contact op met Myrthe voor een persoonlijk advies op maat!