interneiv-at-work

"ÉLKE ORGANISATIE HAAR
INFORMATIEVOORZIENING OP ORDE."

 

ontwikkeling-headee

ONTWIKKELING

Door middel van coaching, workshops, opleidingen en evenementen zijn wij jouw kennispartner op het gebied van Informatiemanagement. Zo ontwikkelen we samen de informatievoorziening in jouw organisatie en het vakgebied!

NAAR ONTWIKKELING
advisering-header

ADVISERING

Binnen 10 minuten inzicht in de behoeften in jouw organisatie, een uitgebreid advies rapport, sparren met onze experts of een consultancy traject in jouw organisatie! De mogelijkheden ontdek je onder ‘advisering’!

NAAR ADVISERING
professionals-header

RECRUITMENT

In ons brede netwerk vinden wij de juiste professional voor jouw organisatie. Of het nou gaat om een tijdelijk project of een vaste vacature, wij zoeken en matchen de juiste professional voor detachering of werving en selectie.

NAAR RECRUITMENT
Home-kennisdeling-block

KENNISDELING

IV experts is dé kennispartner op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Samen dragen we bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. We delen onze kennis en onze ervaring graag met jou!

NAAR KENNISDELING
Fort-Voordorp4

Pizzasessie XL 2022

Op 24 mei 2022 is het weer tijd voor pizza en kennisdeling, dit jaar vanuit Fort Voordorp!

De Pizzasessie XL is hét kennisevent voor IV professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders en tot informatiemanagers en CIO's. De dag is rijk ingevuld met relevante en interactieve break-outs, keynotes van experts in het vakgebied en veel netwerkmomenten. 

Meer info over de Pizzasessie XL

IV academy

Volg nu de opleiding die jou verder helpt in jouw carriere en in het vakgebied! In onze IV academy volg je de opleidingen van operationeel tot strategisch niveau binnen informatiemanagement.

Naar de IV academy

myrhte damaris post its
team-ontwikkeling-HEADER

ONLINE IV COMMUNITY

De IV community brengt jou in contact met je vakgenoten. De IV community is een online platform waar je met collega's uit het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement op een veilige en laagdrempelige manier informatie kan uitwisselen en samen kan sparren en nadenken over vraagstukken en het vakgebied.

WERKEN BIJ IV EXPERTS

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons kunnen helpen bij het waarmaken van onze ambitie: “Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.” Wil je meer weten over werken bij IV experts of ben je benieuwd naar vacatures en opdrachten binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Kijk dan op op onze werken-bij site!

VACATURE

TEAMLEIDER FUNCTIONEEL BEHEER

REGIO DEN HAAG
VACATURE

FUNCTIONEEL BEHEERDER DYNAMICS 365

REGIO DEN BOSCH
VACATURE

FUNCTIONEEL BEHEERDER ZAAKSYSTEEM

REGIO MIDDEN NEDERLAND
VACATURE PAGINA

ALLE VACATURES BEKIJKEN

DOOR HEEL NEDERLAND
Bekijk alle vacatures