Jouw feedback is waardevol!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Na elke opleiding en samenwerking verzamelen wij feedback. Dit nemen we mee in het verbeteren van onze opleiding. We horen graag wat er beter kan én wat jij prettig vond.

 

Wanneer je vindt dat je niet juist bent behandeld, kun je ons dat laten weten. Wij vinden het fijn om persoonlijk met jou te spreken om samen naar een oplossing te zoeken waar jij je goed bij voelt. Mocht je het prettiger vinden om een schriftelijke klacht in te dienen kan dat ook. Dan volgen we onderstaande procedure.

 

Vertrouwen is een van onze kernwaarden! Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw klacht en jouw informatie om. We verwachten dat jij ook vertrouwelijk met de klacht omgaat. Zo kunnen we samen op een prettige manier naar een oplossing zoeken.

Onze klachtenprocedure

1

Je kunt jouw klacht per e-mail bij ons indienen. Je mag jouw klacht sturen naar jorg@iv-experts.com. Jorg (CEO) is verantwoordelijk voor de afhandeling van jouw klacht. Het helpt ons wanneer je de klacht duidelijk omschrijft, wat er mis ging en wie er bij betrokken is.

2

Binnen 5 werkdagen na het indienen van jouw klacht neemt Jorg contact met je op. Hij laat weten dat de klacht in behandeling is genomen en of hij alle informatie heeft die nodig is om jouw klacht goed te kunnen behandelen. Indien nodig vraagt hij vervolgens informatie op bij jou of andere betrokkenen.

3

We zorgen ervoor dat jouw klacht binnen 1 maand is afgehandeld. We zullen contact met jou opnemen over de oplossing. Dat kan telefonisch of per e-mail zijn. Mochten we iets langer nodig hebben? Dat laten we jou dit uiteraard weten. We bevestigen de uitkomst en afhandeling van jouw klacht altijd per mail. 

4

We gaan er vanuit dat we samen tot een goede oplossing komen. Zijn we er samen niet uitgekomen na afhandeling van de klachtenprocedure? Dan kunnen we gebruik maken van de NRTO geschillencommissie. De uitspraak van de geschillencommissie is bindend voor IV experts en eventuele consequenties worden binnen 2 weken afgehandeld.

Klachten worden geregistreerd en dossiers van ingediende klachten worden tot 24 maanden na indienen bewaard.