Opleidingen IV experts

Training LeanIM voor Functioneel Beheerders

Posted by IV experts

Lean InformatiemanagementAls functioneel beheerder heb je te maken met klanten en een externe omgeving die steeds meer eisen stellen aan de informatie huishouding. Er worden steeds hogere en meetbare eisen aan kwaliteit gesteld, een snellere doorlooptijd verwacht en een informatie voorziening tegen een zo scherp mogelijk prijs verwacht.

Herken je je in de volgende situatie:

Je mailbox zit bomvol, je bent alleen maar bezig met incidenten oplossen. Je komt niet toe aan enige vorm van proactiviteit. De frustratie is maximaal, je bent alleen maar bezig om brandjes te blussen en gaten dichtlopen. Als je het probleem hebt gevonden krijg je net genoeg tijd om noodverband te leggen, zonder de grondoorzaak te kunnen achterhalen en aanpakken.

LeanIM kan je hiermee kan helpen!

Door deze training ben je in staat om de basis principes van Lean Management toe te passen in je dagelijkse werk. Na afloop van de training:

  • Herken je door procesgericht denken de verspillingen in je omgeving
  • Kun je de LeanIM toepassen in je eigen werkomgeving
  • Ben je geoefend in veel verschillende Lean Six Sigma verbetertechnieken waarmee je in jouw organisatie aan de slag kunt

Na het volgen van LeanIM beschik je over de kennis om:

  • Verspillingen te elimineren
  • Verbeterde processen te borgen
  • Te standaardiseren in je eigen organisatie

Na deze training ben je met LeanIM in staat functioneel beheer nog efficiënter, gestructureerder en doeltreffender op te pakken en jouw organisatie zonder "waste" te helpen aan een nog effectievere informatievoorziening.

Data, kosten, duur en locatie

De kosten voor deze training zijn afhankelijk van de locatie, groepsgrootte, et cetera. We maken graag een aanbieding op maat. De maximale groepsgrootte is 12 personen en de trainingsduur bedraagt 3 dagen. Deze training is alleen in-company af te nemen.