A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Binnen de overheid komen steeds meer informatiemanagers die de verantwoordelijkheid hebben om informatie binnen de organisatie te borgen. De markt is in beweging en stapt af van de “one-size-fits-all” gedachte. Organisaties vereisen passende functionaliteiten zonder maatwerk; uit het cellofaan moet de applicatie aansluiten op het werk van de organisatie. Anderzijds wordt de aanbodmarkt volwassen en door de overnames in “document-wereld”, wordt nu steeds meer functionaliteit door de diverse applicatie-suites geboden.

Deze whitepaper is geschreven door Pascal Smeets en Mattijs Oude Wolbers van Avyr.

De uitdaging van nu is een behoefte aan toepasbaarheid aan de ene zijde en uitbreiding van functionaliteit aan de andere zijde. Voeg de crisis en de bijhorende kostenbeheersing toe aan de mix en het resultaat is dat veel organisaties voor de taak staan om hun informatiemanagementlandschap drastisch aan te pakken.

Met deze white paper beschrijft Avyr methodieken en best practises om benodigde applicaties te selecteren en het correcte gebruik hiervan te borgen in de organisatie. Uitdaging is daarin het “werken over afdelingen heen”

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL