A profile picture of IV experts

Geschreven door

Gepubliceerd op

Hoe krijg en hou je balans in de informatievoorziening? En hoe zorg je ervoor dat je ook balans houdt in je werk als IV professional?

De IV balanscirkel geeft een heel concreet handvat waarmee de situatie in de IV in jouw organisatie inzichtelijk gemaakt kan worden en hiermee duidelijkheid te krijgen over wat goed gaat (wat in balans is) en wat minder goed gaat (in disbalans).

 

Kopie van E-book De IV Balanscirkel-1In dit e-book wordt de IV balanscirkel zelf uitgelegd en krijg je inzicht in welke thema’s binnen de Informatievoorziening onderlinge balans met elkaar hebben. Het is in de IV nooit écht een keuze voor of het één of het ander, er moet altijd gezocht worden naar de juiste balans.

 

De IV balanscirkel helpt daarbij! Gebruik deze balanscirkel om jullie eigen stand van zaken eens tegen het licht te houden. Wat is er in balans en welke disbalans ontdek je?

Op naar balans in de informatievoorziening!
De balanscirkel is ontwikkeld door IV experts en dit e-book gepubliceerd op 25 februari 2022.

 

Kom ook naar de Pizzasessie XL. Al 8 jaar hét kennisevent in ons vakgebied.

Op 21 mei 2024 vindt de Pizzasessie XL plaats. Zo'n 400 vakgenoten komen samen om te verbinden, inspiratie op te doen en om aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in het vak.

Lees meer over de Pizzasessie XL

Meer lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik op één van onderstaande tags om meer interessante items te vinden.