Evenementen - IV 2020

30-10: Dag van de Functioneel Beheerder

Posted by IV experts

Beste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Wisten jullie dat 30 oktober de Dag van de Functioneel Beheerder is? Dat 30 oktober de dag is om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten?

dag-van-de-functioneel-beheerder

WAAROM EEN DAG VAN DE FUNCTIONEEL BEHEERDER?

Simpel! Wie helpt jou verder als je het even niet meer weet qua software? Wie zorgt ervoor dat er terugkoppeling komt op jouw vraag over die nieuwe functionaliteit? Wie schrijft de handleidingen en werkinstructies voor het gebruik van het nieuwe ERP-systeem? Wie geeft de trainingen voor die nieuwe applicatie? Wie zorgt ervoor dat er nieuwe innovatieve functionaliteiten worden doorgevoerd? Wie zorgt voor een optimale ondersteuning van jullie dagelijkse proces? Wie zorgt er voor een betrouwbare, wendbare en schaalbare informatievoorziening? Juist: de functioneel beheerders!

Dus zet ze op 30 oktober eens een keer extra in het zonnetje. Geef ze een schouderklopje. Maak eens een praatje met ze. Trakteer ze op iets lekkers. Haal eens koffie voor ze. Kortom, laat ze voelen dat ze gewaardeerd worden. Gewoon, omdat het kan... en omdat ze het verdienen.

Namens onze vakbroeders en -zusters: dankjewel!