Advisering-HEADER

DATA OP ORDE

WANNEER JE DATA OP ORDE IS, HEEFT DAT EEN ENORME MEERWAARDE VOOR JE INFORMATIEVOORZIENING

Zuivere data zorgt voor de juiste stuurinformatie welke ingezet kan worden om jouw organisatie nog sterker neer te zetten! Jij als informatieprofessional kan helpen om datagedreven aan de slag te gaan in jouw organisatie.  Wil jij als organisatie stappen maken in het datagedreven werken en is er een behoefte om bijvoorbeeld besluitvorming te onderbouwen met data? Dan kan IV experts jullie helpen.

Het datagedreven werken omhelst meer dan alleen toepassingen van data en technische middelen en zal binnen de organisatie georganiseerd moeten worden. Onze consultants kunnen jullie helpen met maken van de eerste stappen in het datagedreven werken. Maak vrijblijvend een afspraak via Janouk met een van onze consultants om meer te weten te komen of om van gedachten te wisselen.

Zo is data ook een onderdeel van onze ambitie “elke organisatie haar informatievoorziening op orde”.

ONZE DATA EXPERTS

Casper Steenbergen

Casper is een proactieve, nuchtere en klantgerichte Consultant, met een positieve instelling en een groot doorzettingsvermogen. Zijn kracht is om mensen ervan bewust te maken te denken vanuit de toegevoegde waarde voor klant en organisatie. Hij draagt zorg voor focus en het bereiken van commitment en wordt blij van het delen van zijn kennis en kunde met anderen, met als doel elkaar hierin versterken.

Zijn specialismen zijn: datagedreven werken, datagovernance, datamanagement, agile werken, businessanalyse, informatieanalyse.

Pascal Reijers

Pascal is een Consultant met een oplossingsgerichte en klantgerichte inslag. Hij weet de doelen van een organisatie helder te krijgen en deze te vertalen tot concrete acties.
Complexe vraagstukken bekijkt hij met een helicopterview, waarna hij inzoomt op de details. Pascal is een veelzijdige consultant die organisaties kan helpen in het starten met data gedreven werken.

Zijn specialismen zijn: data gedreven onderzoeken, analytics, datawarehousing, datagovernance en datamanagement.

MEER WETEN?

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend een afspraak te maken via Janouk met één van onze consultant om meer te weten te komen of om van gedachten te wisselen.