Wiki over Functioneel Beheer, Informatiemanagement en datamanagement

Research Note: Functioneel Applicatiebeheer in Ziekenhuizen (2020)

Posted by IV experts

Tags: Overig

Bron: M&I Partners

De afhankelijkheid van de digitale informatievoorziening in ziekenhuizen is groot. Digitale zorgprocessen en geïntegreerde informatiesystemen zorgen er voor dat beheer van de zorg applicaties bedrijfskritisch en complex is.

Functioneel applicatiebeheer in ziekenhuizen

research-note-mxi-functioneel-applicatie-beheerFunctioneel applicatiebeheer is voor ziekenhuizen essentieel, vooral als het gaat om software die gebruikt wordt in de bedrijfskritische processen. Hoe dit goed in te richten? Per applicatie of generieke beheerders? Hoe kan functioneel applicatiebeheer efficiënt en effectief worden ingericht? Hierbij is het bijvoorbeeld belangrijk dat functioneel applicatiebeheer positief bijdraagt aan continue verbetering van de informatievoorziening. In de research note: functioneel applicatiebeheer in ziekenhuizen 2020 geven we antwoord op deze vragen.

Deze research note richt zich specifiek op functioneel applicatiebeheer in ziekenhuizen en is in 2020 geactualiseerd. In deze geactualiseerde versie hebben we de impact van trends in ziekenhuizen op de formatie van functioneel applicatiebeheer verwerkt.

DOWNLOAD DE RESEARCH NOTE

GEEF JOUW REACTIE OP HET ARTIKEL