Werving en selectie functioneel beheerders

Wij vinden dat het belangrijk is om het vakgebied zelf goed te kennen om de juiste functioneel beheerders en informatiemanagers voor onze opdrachtgevers te kunnen selecteren. Onze werving en selectie wordt dan ook uitgevoerd door mensen die een aantal jaren actief zijn geweest als functioneel beheerder en dus ook weten welke kennis, ervaring en kwaliteiten belangrijk zijn. Aanvullende aandachtspunten bij onze werving en selectie zijn de softskills en de match met de cultuur en mensen van uw organisatie. U wilt natuurlijk geen functioneel beheerder die voldoende kennis en ervaring heeft maar niet blijkt te passen in uw organisatie.

Belangrijk: wij sturen ook op aanvraag een uitgebreid competentierapport mee met de CV wanneer we een kandidaat voorstellen.

Klik hier om een voorbeeld competentierapport te downloaden. 

Wie gingen u voor?

Wij hebben eerder succesvolle bemiddelingen mogen doen bij o.a. Fokker, Amstelland Ziekenhuis, Beweging 3.0Hogeschool UtrechtTSN ThuiszorgNationale PostcodeloterijCollege voor Zorgverzekeringen, Nedtrain (onderdeel van de NS)GGZ EindhovenAlfa Accountants en Wonen Limburg (woningcorporatie).

Tarief werving en selectie

Onze tariefstelling is simpel: wij factureren 20% van het bruto jaarinkomen (=12,96 maal het bruto maandsalaris) exclusief 21% BTW bij een succesvolle bemiddeling.

Ondersteuning bij vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is uitermate belangrijk om de juiste functioneel beheerders te interesseren voor de functie. Voorkom dat u zoals veel anderen op zoek gaat naar het schaap met de 29 poten en geen enkele passende CV ontvangt. Hiermee wordt het selectietraject één lange slijtageslag. Wij helpen u graag om de vacaturetekst op maat te schrijven voor functioneel beheerders zodat u wél snel de juiste kandidaten trekt. Deze ondersteuning kan onafhankelijk van onze werving en selectie diensten worden afgenomen.

Meer weten over werving & selectie?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen u binnen twee werkdagen.

Daag ons uit!

Heeft u een moeilijk vervulbare vacature voor een functioneel beheerder of informatiemanager? Wij willen u graag laten zien dat we ook voor uw organisatie de juiste professional kunnen vinden. Klik op de onderstaande knop en stuur uw aanvraag zonder verdere verplichtingen in. 

Vacature vrijblijvend insturen

Nationale Postcodeloterij

Ook de Nationale Postcodeloterij hebben we mogen voorzien van een nieuwe functioneel beheerder.

Lees hier hoe de Nationale Postcodeloterij onze werving en selectie heeft ervaren.

logo-nationale-postcode-loterij