Werving-selectie-HEADER

WERVING & SELECTIE

We maken de ideale match voor jouw organisatie.

VASTE AANVULLING VAN DE JUISTE PROFESSIONALS

De juiste aanvulling vinden in jouw team is een hele opgave in deze tijd waarin er maar weinig mensen beschikbaar zijn. Het invullen van een vacature met de juiste professionals kan daardoor erg tijdrovend zijn. IV experts helpt jouw organisatie om vacatures snel en goed in te vullen. Als specialist binnen het vakgebied weten wij wat er in de markt speelt en welke kwaliteiten een professional nodig heeft. Natuurlijk stemmen wij dit af met de specifieke wensen uit jouw organisatie.

Met zo’n tien jaar ervaring in het vakgebied en recruitment hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Ons kandidatenbestand bestaat uit meer dan vijfhonderd gesproken professionals op diverse gebieden van kennis, kunde en ervaring. Door een persoonlijke kennismaking met iedere kandidaat kunnen wij snel schakelen en weten we waar ieders kracht ligt. Met deze persoonlijke aanpak verzorgen wij een gedegen voorselectie die veel tijd bespaart en zorgt voor de juiste match. We bieden de mogelijkheid voor een vaste invulling (werving & selectie) en een detavast constructie.

Recruitment met IV experts

Zo gaan wij te werk:

  • Samen met jou brengen we de wensen in kaart.
  • We nemen een duik in ons grote netwerk.
  • We verzorgen een gedegen en persoonlijke voorselectie.
  • We schakelen snel tussen organisatie en professional.
  • We stellen kandidaten voor met de gewenste kennis, kunde en ervaring.
  • Samen vinden we de juiste match.
  • No cure, no pay.

Ben je toch op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Kijk dan op onze detachering en interim pagina.

HEB JE NOG VRAGEN?

Van gedachten wisselen over werving en selectie of detachering en interim? Janouk helpt je graag verder! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in. 

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.