Trainee roan danique

Werken bij IV experts

Aan de slag als IV consultant

IV experts is dé specialist op gebied van informatievoorziening management. Alles wat wij doen draait om de informatievoorziening (IV) en de mensen die daarmee te maken hebben. Met meer dan 10 jaar ervaring in adviestrajecten, consultancy en recruitment, het coachen, trainen en opleiden van professionals én kennisdeling helpen wij organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met het op orde brengen van de IV. Vandaar ook onze ambitie: élke organisatie haar informatievoorziening op orde.

Jouw ambities

Een rol als IV consultant is de perfecte kans om jouw ambities na te streven. Je gaat naar onze klanten toe om ze te helpen met het op orde brengen van de informatievoorziening (IV). Dat kan betekenen dat je de klant adviseert over de inrichting van IV, een strategisch adviesrapport oplevert of bijvoorbeeld op operationeel vlak functioneel beheer ondersteund. Dat is helemaal afhankelijk van jouw ervaring én jouw ambitie.

Samen kijken we welke opdrachten en welke klanten het beste bij jou passen en waar je naartoe zou willen groeien. Ontwikkeling is dan ook een belangrijk onderdeel van het werken bij IV experts. Ontwikkeling van jezelf, ontwikkeling van het vakgebied en de ontwikkeling van onze organisatie. Wil jij bijvoorbeeld op de werkvloer de processen in goede banen leiden? Wil je nadenken over het beleid rondom de informatievoorziening? Of misschien wil je wel aan de slag met data governance. Jij weet het beste waar jouw kracht en interesse ligt! 

Heb je er ook wel eens aan gedacht om vakgenoten op te leiden? Via onze IV academy heb je ook nog de mogelijkheid om jouw kennis door te geven aan andere professionals. Dat kan bijvoorbeeld door middel van het geven van een opleiding, een online training of workhsop. 

 

Samen werken we aan de ontwikkeling van het vakgebied informatievoorziening management

We investeren enorm veel in de ontwikkeling van het vakgebied. We zijn continu bezig met het uitbreiden van onze kennis. Die kennis combineren we met ervaringen en ideeën die we uitwerken tot bruikbare tools voor IV professionals en organisaties. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ambities waar te maken en ideeën verder te ontwikkelen met de juiste ondersteuning en begeleiding. Je bent natuurlijk volop bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling maar daarnaast neem je ook deel in een van onze scrumteams waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze organisatie én de ontwikkeling van het vakgebied. Dat betekent dat je niet altijd fulltime met jouw opdracht bezig bent. Je werkt ook een aantal uur per week samen met jouw scrumteam.

Onze klanten

We hebben verschillende klanten door heel Nederland, van commerciële organisaties tot non-profit instellingen. Onze focus ligt op het moment in de zorgsector, het onderwijs en bij de overheid. We zien namelijk dat zij veel vraagstukken hebben met betrekking tot het inrichten van goed informatiemanagement.
De goede band met onze klanten vinden we heel belangrijk. We willen dan ook dat jij echt de tijd en ruimte krijgt om iets achter te laten waarop zij verder kunnen bouwen. Daarom geloven niet in opdrachten van een paar weken, maar ga je minstens een half jaar bij onze klant aan de slag. En een zorgen! We helpen opdrachtgevers door heel Nederland, maar dat betekent niet dat jij het hele land hoeft af te reizen. We houden zeker rekening met een goede werk-prive balans

Wil je alvast een beetje een beeld krijgen over hoe het er bij IV experts achter de schermen aan toe gaat?
Neem dan zeker ook even een kijkje op onze instagram!

Nog geen ervaring? Dan is ons traineeship iets voor jou!

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen over werken bij IV experts of wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Janouk kan je hier alles over vertellen! Neem direct contact met haar op solliciteer via onderstaand formulier!

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.